a masz moze linka do tego lezaczka??O tak... wszytskie gadzety sa super
Ja jeszcze czekam na leżaczek z wibracjami, już tydzien idzie pzresyłka.
bo musze jezcze cos wybrac dla siostry meza na chrzest..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a masz moze linka do tego lezaczka??O tak... wszytskie gadzety sa super
Ja jeszcze czekam na leżaczek z wibracjami, już tydzien idzie pzresyłka.
dziewczyny a ja mojemu skarbkowi zamowilam dzis prezencik
mam nadzieje ze mu sie spodoba....
FISHER HUŚTAWKA Z PROJEKTOREM + ZASILACZ KRAKÓW (902078519) - Aukcje internetowe Allegro
juz nie moge sie odczekac az przyjdzie...
jakby to dla mnie bylo
a masz moze linka do tego lezaczka??
bo musze jezcze cos wybrac dla siostry meza na chrzest..
wiem wlasnie dlatego dowiaze tam akie malutkie odblaskowe zabaweczki z ikeiJa byłam w niej zakochana no swietna jest ,tylko ma takie stonowane kolory pastelowe i bałam sie ze małemu moze sie szybko w niej nudzic bo nie ma zywych kolorow a teraz zauwazylam ze on normalnie kocha czerwony ahahhah ...NO i 200 zł drozsza :-( Ale cudna jest !
super moze jej taki zamowie:-)Moja aukcja juz sie skończyła, tutaj masz taki sam co zamówiłam
2w1 BUJACZEK LEZACZEK DO 18kg FISHER PRICE L0539 (893444052) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
moim niestety nie...swietny ten bujaczek!niestety jak na moja kieszen troszke za drogi
a my bylismy sobie na balkonie przed chwila na 15 minutale i tak chce juz z nim wyjsc...Wam tez nie chce sie siedziec w domu??
a jeszcze jedno pytanko: te herbatki uspakajajace to sa skuteczne Waszym zdaniem??