reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
dziewczyny a ja mojemu skarbkowi zamowilam dzis prezencik:)
mam nadzieje ze mu sie spodoba....
FISHER HUŚTAWKA Z PROJEKTOREM + ZASILACZ KRAKÓW (902078519) - Aukcje internetowe Allegro

juz nie moge sie odczekac az przyjdzie...
jakby to dla mnie bylo:-D

Ja byłam w niej zakochana no swietna jest ,tylko ma takie stonowane kolory pastelowe i bałam sie ze małemu moze sie szybko w niej nudzic bo nie ma zywych kolorow a teraz zauwazylam ze on normalnie kocha czerwony ahahhah ...NO i 200 zł drozsza :-( Ale cudna jest !

Ja byłam w niej zakochana no swietna jest ,tylko ma takie stonowane kolory pastelowe i bałam sie ze małemu moze sie szybko w niej nudzic bo nie ma zywych kolorow a teraz zauwazylam ze on normalnie kocha czerwony ahahhah ...NO i 200 zł drozsza :-( Ale cudna jest !
wiem wlasnie dlatego dowiaze tam akie malutkie odblaskowe zabaweczki z ikei:)

super moze jej taki zamowie:-)

ostatnio wychodze z zalozenia ze nie ma sie co pytac co komu kupic..bo czasami ludzie walna ze cos chca a ja glupia sie wykosztowywalam bo nie umialam juz potem odmowic...a jak przyszly np moje urodziny to dostawalam badziew od tej samej osoby...

dlatego juz nie pytam tylko kupuje to co uwazam ja za fajne jak sie komu nie spodoba to niech spada na drzewo:-D

swietny ten bujaczek!niestety jak na moja kieszen troszke za drogi:(

a my bylismy sobie na balkonie przed chwila na 15 minut:)ale i tak chce juz z nim wyjsc...Wam tez nie chce sie siedziec w domu??
a jeszcze jedno pytanko: te herbatki uspakajajace to sa skuteczne Waszym zdaniem??

swietny ten bujaczek!niestety jak na moja kieszen troszke za drogi:(

a my bylismy sobie na balkonie przed chwila na 15 minut:)ale i tak chce juz z nim wyjsc...Wam tez nie chce sie siedziec w domu??
a jeszcze jedno pytanko: te herbatki uspakajajace to sa skuteczne Waszym zdaniem??
moim niestety nie...
ja nie widze roznicy..
szczerze nawet nie widze roznicy po czopkach Viburcol ktore tez mialy uspokajc jak mial kolki to chyba nie mylo mocnych na niego...

leżaczki -bujaczki to fajna sprawa, kupiłam majce taki , ale dużo tańszy,taki zwyczajny a zabawki wieszamy na uchwycie do noszenia i wychodzi na to samo tylko ,że za 30 zł, na allegro

reklama
kasiekkrk moja też śpi od wczoraj , jak zasnęła po południu to budzi się tylko na cycka i zasypia,
nie wiem właśnie czy to pogoda czy to ,że wczoraj była szczepiona

Do góry