reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Cześć u mnie leje jak z cebra od rana, co łączy się bezpośrednio z moim bólem głowy i sennością. Wczoraj zakupiłam kilka rzeczy dla malucha, muszę je wyprać w płatkach mydlanych i schować niech czekają na swój czas. Zaczynam się wciągać w te zakupy, żebym tylko nie stała się zakupocholiczką sklepów dziecięcych. czy któraś z was miała w ostatniej morfologii liczbę erytrocytów poniżej min? Ja mam 3,35mlm przy normie chyba 3,5. Co to oznacza? Hemoglobina jest w normie.:confused:

A też tak może być:tak: Ja mam termin na 6 grudnia ale równie dobrze i koło 20 mogę dopiero urodzić, a Wy te dwa tyg wczesniej i będziecie tymi pierwszymi:-D Wszystko jest możliwe:tak:
e tam glupoty gadasz.. ;p
wedle tej zasady urodzimy po nowym roku :D tak wczoraj powiedzial moj ginekolog :D
dokładnie ;D mi też póki co wychodzi że przetrzymam do stycznia.. ;D

Hej
Dzień pochmurny, ale chociaż upaly nie męczą...
obudziłam się ze skurczem w lewej łydce, a za 2 godz w kolejnej okropne...magnez pewnie powinnam brać, ale gin mi nie powiedziała, żeby brać...ehhh
wczoraj miałam humorki (jak to ciężarna)i chodziłam naburmuszona na mojego T. z byle powodu.
dzis juz o niebo lepiej
Wczoraj upichciłam rybkę po grecku, teraz zajadam się drożdżówą (nie ma to jak własna kuchnia)
Czekamy na mebeki teraz, no a ja ciąglę szukam łóżeczka dla Alanka i suszarki dla mamusi:-D
Kurdę to ja zaczęłam 7 już??:szok::szok:

No u ciebie juz 7 krateczka wskoczyla:tak:ja mam daleko do ciebie:-)

A ja znajac zycie to urodze wczesniej:tak:pewnie bede grudniuweczka jak byk:tak:wyprzedzam co niektore choc chyba jestem na koncu z OM:-)mój syn rosnie jak na drozdzach:-D

Hej dziewczyny:-D:-D:-D:-D Witam w pochmurne sobotnie przedpołudnie. U nas remont na całego. Rozgrzebali nam sypialnię i wstawiają okno. Wszędzie pełno kurzu. Jak skończą jedziemy do Castoramy po panele.
Źle się dzisiaj czuję, boli mnie gardło mam chrypkę. Ratuję się wapnem, wit.C i Homeovoxem. Na dodatek łapie mnie kaszel. Jak tak dalej pójdzie w pon. idę na L4.:-:)-:)-(
Emwu, miło że znowu jesteś z nami po takiej przerwie. Dobrze, że naładowałaś akumulatory przez ten urlop.:-D
Asia, bardzo nieładnie;-):-D Tyle osób czeka na wiadomość od ciebie, hihi.
Natalka, ale mi narobiłaś smaka. :wściekła/y:;-) Wyglądają jak w cukierni, masz talent dziewczyno.
Zmykam myć podłogę. A potem na zakupy.

a mojej malej chyba bardzo odpowiada taka pogoda i dobra muzyczka w glosnikach :D bo tancuje ze hej !!

z planow na dzis juz conieco wykonane ... teraz musze wyskoczyc po kilka potrzebnosci potem skonczyc ciasto slonecznikowe i wykonczyc temat sprzatania ... nie jest tak zle ... myslalam ze mi to gorzej pojdzie przy takiej pogodzie :)

reklama
Do góry