reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

ja ostatnio oglądałam dwa filmy z Heather Graham w roli głównej - Kochanie jestem w ciąży i Zajście awaryjne.
się uśmiałam, aż mnie brzuch bolał :-D polecam Wam.

Zajście awaryjne: Georgina Scott, samotna seksowna 33 latka, wpada w rozpacz, gdy odkrywa, że dopadła ją wcześniejsza menopauza. Na zajście w ciążę zostało jej raptem kilka dni. Aby wykorzystać ostatni cykl prosi swoich przyjaciół, by pomogli jej w znalezieniu odpowiedniego kandydata na ojca. Im bardziej zdesperowana jest Georgina, tym bardziej rozpaczliwe i nieprawdopodobne stają się poszukiwania Pana Chętnego i Mogącego. Georgina sprowadza spermę z Internetu, próbuje uwieść robotnika budowlanego, striptizera z nocnego klubu, a nawet kilku uczestników osobliwego pogrzebu... Wszystko w imię upragnionego macierzyństwa.

Kochanie, jestem w ciąży: Curtis (Jerry O'Connell) i Angela ( Heather Graham) grają młode, szczęśliwe małżeństwo. Prowadzą dostatnie życie i oboje robią oszałamiającą karierę. Niestety jedna wiadomość wywróci ich poukładane życie do góry nogami i diametralnie zmieni dalsze plany – zostaną rodzicami. Jak ambitna i piękna bizneswoman w szczytowym momencie swojej kariery poradzi sobie z ciążą i macierzyństwem? Czy rady przyjaciół okażą się pomocne w nowej rzeczywistości?

Ostatnia edycja:
reklama
lepiej rumianek, zrób sobie napar i się połóż. i moim zdaniem jeśli dalej będzie Cię męczyć, powinnaś jednak pojechać na pogotowie. przecież Ci zależy na córeczce.
no i się zaczyna.. ;/
pójdę się położyć..
jak nie to spadam.. tak więc do napisania moje drogie..
i trzymajcie kciuki .. :(

Co potwierdza opinię że niestety lekarze wciąż uważają się za bogów.....
Nie uogólniaj. Poza tym nie brnę dalej w ten temat bo bym sie musiala kłócić, a nie chce ;)

Dagmar trzymamy kciuki oby wszytsko było OK...

bleee, nie ma dla mnie nic gorszego jak kobieta ginekolog :-D te dwie do których chodziłam były tak niedelikatne, że masakra... moja pierwsza wizyta była u kobiety... miałam uraz na 3 lata :-D
Ha wlasnie a ja bym chciala zostac ginekologiem i wlasnie moje pytanie brzmi czy rzeczywiscie wolicie chodzic do gina faceta? Bo wlasciwie to ja tez tak wole, bo mam zdanie o kobietach gin takie jak Ty Cherie, ale ja bym taka nie była tzn nie delikatna ;)

yhm... mojemu się udało... nie pali od kwietnia, w sumie to razem rzuciliśmy palenie. tylko, że mój Krzysiek przytył już 15 kg :szok: waży równe 100kg...
ja palilam długoo tez.. nie bede pisac ile bo wstyd mi teraz, ale moj B nigdy nie palil i zawsze mnie ganial zebym rzucila, ale jak ja nie chcialam tego zrrobic to po prostu w domu przy nim nie palilam , ale jak go nie bylo to od razu fajka.. poprostu nie chcialam rzucac. Ale teraz od sylwestra sie zwzielam i mowie stop, nie chce palic tego swinstwa, zawzielam sie strasznie, jeszcze dodtakowo mobilizowalo mnie to ze moj B mowil ze na pewno nie rzuce.. i juz nie pale 8 miesiecy i nawet nie przechodzi mi przez mysl wziac to pecisko do ust, a wrecz namawiam wszytskich do rzucania, szczegolnie mojego tatusia, ale z nim to ciezka sprawa heh

Anoola do lekarza sio

Marta no ja mam uraz do kobiet ginekologów :-D, nie wiem jak inne, Georginy ciążę np. prowadzi kobieta i ona jest zadowolona.

a co do palenia to ani nie mów... ja paliłam długo (od pierwszej liceum, prawie 7 lat :szok:), aż mi wstyd teraz :-D

Ostatnia edycja:
reklama
że niby po Renie? :-D

Nie,niektorzy mowia ze zgaga pali jak dziecku wlosy rosna:-D

no i się zaczyna.. ;/
pójdę się położyć..
jak nie to spadam.. tak więc do napisania moje drogie..
i trzymajcie kciuki .. :(

Na pewno bedziemy trzymaly:tak:a ty nie lekcewarz tego stanu,lepiej sprawdzic czy wszystko jest ok.

Nie uogólniaj. Poza tym nie brnę dalej w ten temat bo bym sie musiala kłócić, a nie chce ;)

Dagmar trzymamy kciuki oby wszytsko było OK...

Ha wlasnie a ja bym chciala zostac ginekologiem i wlasnie moje pytanie brzmi czy rzeczywiscie wolicie chodzic do gina faceta? Bo wlasciwie to ja tez tak wole, bo mam zdanie o kobietach gin takie jak Ty Cherie, ale ja bym taka nie była tzn nie delikatna ;)

ja palilam długoo tez.. nie bede pisac ile bo wstyd mi teraz, ale moj B nigdy nie palil i zawsze mnie ganial zebym rzucila, ale jak ja nie chcialam tego zrrobic to po prostu w domu przy nim nie palilam , ale jak go nie bylo to od razu fajka.. poprostu nie chcialam rzucac. Ale teraz od sylwestra sie zwzielam i mowie stop, nie chce palic tego swinstwa, zawzielam sie strasznie, jeszcze dodtakowo mobilizowalo mnie to ze moj B mowil ze na pewno nie rzuce.. i juz nie pale 8 miesiecy i nawet nie przechodzi mi przez mysl wziac to pecisko do ust, a wrecz namawiam wszytskich do rzucania, szczegolnie mojego tatusia, ale z nim to ciezka sprawa heh

Anoola do lekarza sio

Ja tez wole pana ginekologa:tak:najpierw chodzilam do pani i nie oge powiedziec na nia zlego slowa ale jak poszlam do faceta(mojego obecnego gina) to bym nie zamienila nawet jak by ktos doplacal:-)

A co do palenia to ja tez palilam dlugo:tak:rzucilam fajki jak bylam w pierwszej ciazy:-)dokladnie w sylwestra i nie pale do dzis:-)niedlugo minie 4 lata.

Ja tez na cos mam ochote a nie wiem na co:-(

Do góry