reklama
A
AnOoLa88
Gość
właśnie .. tym bardziej że pojawiły się tak nagle..nie denerwuj się. idź się położyć a jak się powtórzy to może lepiej niech Cię ktoś zawiezie na pogotowie? ja na początku ciąży wylądowałam w szpitalu z kroplówką, tak się odwodniłam że masakra, i miałam wielki niedobór żelaza...
no ale to był pierwszy trymestr, teraz już raczej niepowinno być takich nudności
bo po prostu w sobote zrobiło mi się niedobrze a jak poczułam intensywny zapach pizzy to paw.. i tak aż do niedzieli.. pozniej bylo lepiej bo miałam pusty żołądek..
ale wczoraj też cały dzień ok.. a wieczorem mnie muliło..
teraz to porażka była jakaś..
wypije miete .. zrobie misiakowi kolacje i spadam do wyra..
boję sie nocy.. bo jak już coś się w nocy stanie i pojade do szpitala to zostanę tam tyczeć pewnie.. ;/
mój ma 190cm i brzuch porównywalny do mojego poza tym jest szeroki w barach... a nogi ma jak patyki... i odstający tyłek
mój jest chudy i w dupce i w barach za to uwielbaim na niego patrzeć kiedy jest w mundurze-ma niebieski który bardzo podkreśla jego śliczne niebieskie oczy
maggie_f
Fanka BB :)
tak bardzo się boję..
własnie dzwoniłam do misia mojego.. to chciał rzucic pracą i od razu przyjechac.. a za 2h kończy..
dobrze ze tesciowa wróciła.. przynajmniej nie jestem sama w domu..
póki co ratuję się miętą..
i mam ogromną nadzieje ze kruszynka spi.. bo coś się nie odzywa.. ; (
Wiesz co, a może rumianek a nie mięta? Ja myślałam zawsze że to mięta pomaga ale tak naprawde to rumianek jest na sprawy żołądkowe. Przetestowałam na sobie. I można na luzie pić w ciąży.
"Rumianek jest wręcz zalecany, bo napar z niego działa antyseptycznie i wzmacniająco na układ pokarmowy. Warto go pić dwa-trzy razy w tygodniu."
http://www.portal-zdrowia.com/medycyna-naturalna/cudowne-wlasciwosci-rumianku/
Ostatnia edycja:
Chérie
Mama Danielka
Cherie-Twój opis bardzo mnie zainspirował i ciągle nucę piosenkę "serca dwa, smutki dwa" pod nosem
hehehe, ja też mam ten kawałek w głowie
Chérie
Mama Danielka
właśnie .. tym bardziej że pojawiły się tak nagle..
bo po prostu w sobote zrobiło mi się niedobrze a jak poczułam intensywny zapach pizzy to paw.. i tak aż do niedzieli.. pozniej bylo lepiej bo miałam pusty żołądek..
ale wczoraj też cały dzień ok.. a wieczorem mnie muliło..
teraz to porażka była jakaś..
wypije miete .. zrobie misiakowi kolacje i spadam do wyra..
boję sie nocy.. bo jak już coś się w nocy stanie i pojade do szpitala to zostanę tam tyczeć pewnie.. ;/
lepiej rumianek, zrób sobie napar i się połóż. i moim zdaniem jeśli dalej będzie Cię męczyć, powinnaś jednak pojechać na pogotowie. przecież Ci zależy na córeczce.
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Dziewczynki, nie nadrabiam was mam nadzieję, że wszystko OK.
Byłam na konsultacji na patologii ciąży.
Wszystko źle, szyjka się skraca, dziecko za małe ciśnienie za wysokie.
Mam kupe leków (p. zakrzepowe i na ciśnienie)
Mam iść do neurologa, hematologa i z opiniami wrócić za 2 tygodnie.
:---(
KAPA!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze jednak wszystko bedzie ok;-)i nie zamartwij sie na zapas.
ale mnie małż wkurza!!! zagryzę go zaraz!!! tak mi ciśnienie podnosi odkąd wrócił z pracy, że masakra!
miał iść do fryzjera, to nie, bo do 18, zdąży wypić kawę... pojechał o 17:05 i wrócił po 5 min... zamknięte! będzie teraz szukał w Cieszynie fryzjera, na ostatnią chwilę...
nie dość, że przytył więcej niż ja od kwietnia i nie mieści się w garnitur, to jeszcze ma pretensje do mnie, że wcześniej nie kazałam mu spodni zmierzyć
butów sobie nie umyje, nie spakuje się, bo world of warcraft ważniejszy i najważniejszy, nie ważne czy się pali czy wali...
i jeszcze mi miał czelność powiedzieć, że nic nie robię! siedzę na dupie i nawet palcem nie kiwnę! ja powinnam w łóżku leżeć na dobrą sprawę!
ale jestem wściekła...
To sa faceci wiec nie ma co sie dziwic
A mnie dzisiaj tesciu wkurw... wiec wiem co czujesz
masz rację z tym wirusem, u nas też jakaś epidemia a mnie od tygodnia tak zgaga pali, dzień w dzień, że też mi niedobrze... wczoraj to samą żółcią wymiotowałam, bleee... i znowu się zaczyna, idę po Renie, bo nic innego nie pomaga.
Mnie w pierwszej ciazy zgaga palila strasznie ale na szczescie Reni mi pomagalocórka urodzila sie z takimi włosami ze wszyscy sie dziwili:-)
Chérie
Mama Danielka
Mnie w pierwszej ciazy zgaga palila strasznie ale na szczescie Reni mi pomagalocórka urodzila sie z takimi włosami ze wszyscy sie dziwili:-)
że niby po Renie?
reklama
Chérie
Mama Danielka
teraz z innej beczki
dostałam filmy od szwagra i zaciekawił mnie jeden...
widziała któraś film "zęby"??
szczyt debilizmu
wpiszcie sobie w google-the teeth i przeczytajcie recenzje
taa, oglądałam kiedyś... to o tej dziewczynie co niby miała zęby w pochwie?