reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
nie denerwuj się. idź się położyć a jak się powtórzy to może lepiej niech Cię ktoś zawiezie na pogotowie? ja na początku ciąży wylądowałam w szpitalu z kroplówką, tak się odwodniłam że masakra, i miałam wielki niedobór żelaza...
no ale to był pierwszy trymestr, teraz już raczej niepowinno być takich nudności :confused:
właśnie .. tym bardziej że pojawiły się tak nagle..
bo po prostu w sobote zrobiło mi się niedobrze a jak poczułam intensywny zapach pizzy to paw.. i tak aż do niedzieli.. pozniej bylo lepiej bo miałam pusty żołądek..
ale wczoraj też cały dzień ok.. a wieczorem mnie muliło..
teraz to porażka była jakaś..
wypije miete .. zrobie misiakowi kolacje i spadam do wyra..
boję sie nocy.. bo jak już coś się w nocy stanie i pojade do szpitala to zostanę tam tyczeć pewnie.. ;/

tak bardzo się boję..
własnie dzwoniłam do misia mojego.. to chciał rzucic pracą i od razu przyjechac.. a za 2h kończy..
dobrze ze tesciowa wróciła.. przynajmniej nie jestem sama w domu..
póki co ratuję się miętą..
i mam ogromną nadzieje ze kruszynka spi.. bo coś się nie odzywa.. ; (

Wiesz co, a może rumianek a nie mięta? Ja myślałam zawsze że to mięta pomaga ale tak naprawde to rumianek jest na sprawy żołądkowe. Przetestowałam na sobie. I można na luzie pić w ciąży.

"Rumianek jest wręcz zalecany, bo napar z niego działa antyseptycznie i wzmacniająco na układ pokarmowy. Warto go pić dwa-trzy razy w tygodniu."

http://www.portal-zdrowia.com/medycyna-naturalna/cudowne-wlasciwosci-rumianku/

Ostatnia edycja:
właśnie .. tym bardziej że pojawiły się tak nagle..
bo po prostu w sobote zrobiło mi się niedobrze a jak poczułam intensywny zapach pizzy to paw.. i tak aż do niedzieli.. pozniej bylo lepiej bo miałam pusty żołądek..
ale wczoraj też cały dzień ok.. a wieczorem mnie muliło..
teraz to porażka była jakaś..
wypije miete .. zrobie misiakowi kolacje i spadam do wyra..
boję sie nocy.. bo jak już coś się w nocy stanie i pojade do szpitala to zostanę tam tyczeć pewnie.. ;/

lepiej rumianek, zrób sobie napar i się połóż. i moim zdaniem jeśli dalej będzie Cię męczyć, powinnaś jednak pojechać na pogotowie. przecież Ci zależy na córeczce.

Dziewczynki, nie nadrabiam was mam nadzieję, że wszystko OK.
Byłam na konsultacji na patologii ciąży.
Wszystko źle, szyjka się skraca, dziecko za małe ciśnienie za wysokie.
Mam kupe leków (p. zakrzepowe i na ciśnienie)
Mam iść do neurologa, hematologa i z opiniami wrócić za 2 tygodnie.
:-:)-:)-(
KAPA!!!!!!!!!

Mam nadzieje ze jednak wszystko bedzie ok;-)i nie zamartwij sie na zapas.

ale mnie małż wkurza!!! zagryzę go zaraz!!! :wściekła/y: tak mi ciśnienie podnosi odkąd wrócił z pracy, że masakra!
miał iść do fryzjera, to nie, bo do 18, zdąży wypić kawę... pojechał o 17:05 i wrócił po 5 min... zamknięte! będzie teraz szukał w Cieszynie fryzjera, na ostatnią chwilę...
nie dość, że przytył więcej niż ja od kwietnia i nie mieści się w garnitur, to jeszcze ma pretensje do mnie, że wcześniej nie kazałam mu spodni zmierzyć :wściekła/y:
butów sobie nie umyje, nie spakuje się, bo world of warcraft ważniejszy i najważniejszy, nie ważne czy się pali czy wali...
i jeszcze mi miał czelność powiedzieć, że nic nie robię! siedzę na dupie i nawet palcem nie kiwnę! ja powinnam w łóżku leżeć na dobrą sprawę! :wściekła/y:

ale jestem wściekła...

To sa faceci wiec nie ma co sie dziwic:tak:
A mnie dzisiaj tesciu wkurw... wiec wiem co czujesz:tak:

masz rację z tym wirusem, u nas też jakaś epidemia :-D a mnie od tygodnia tak zgaga pali, dzień w dzień, że też mi niedobrze... wczoraj to samą żółcią wymiotowałam, bleee... i znowu się zaczyna, idę po Renie, bo nic innego nie pomaga.

Mnie w pierwszej ciazy zgaga palila strasznie ale na szczescie Reni mi pomagalo:tak:córka urodzila sie z takimi włosami ze wszyscy sie dziwili:-)

teraz z innej beczki
dostałam filmy od szwagra i zaciekawił mnie jeden...
widziała któraś film "zęby"??
szczyt debilizmu:-D:-D:-D
wpiszcie sobie w google-the teeth i przeczytajcie recenzje:tak::tak:

reklama
Do góry