mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ja płaciłam 200zł. Dostaliśmy płytkę z badania.:-)
ja tez 200 z plytka i zdjeciami na pendrivie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja płaciłam 200zł. Dostaliśmy płytkę z badania.:-)
Patrząc na Twój suwak to ja jutro wskoczę do 6 kratki:-):-)a jak jest wstydliwe tak jak moja Niunia?i nie pokaże co ma między nóżkami?
Ja już za parę dni:-):-):-)Patrząc na Twój suwak to ja jutro wskoczę do 6 kratki:-):-)
zazdroszczę teściowej ja mam masakrę z nią.mmm, teściowa mi przyniosła gorący barszcz czerwony z krokiecikiemMała kopie jak szalona, skacze po całym brzuchu, chyba ma czkawkę
![]()
Patrząc na Twój suwak to ja jutro wskoczę do 6 kratki:-):-)
Chyba muszę sobie dziś pomarudzić. Z jednej strony sąsiedzi puścili jakieś umcy umcy koszmarne aż ściana dudni, z drugiej strony robią nam windę w bloku i hałas jest koszmarny, z trzeciej pralka szaleje w łazience a ja już nie mam siły. Takiego hałasu to już dawno nie miałam wokół siebie. I jak ta głupia włączyłam jeszcze radio, żeby to wszystko zagłuszyć... jak idiotka... No ale nic. Wyszłabym chętnie z domu, ale po wczorajszym spacerze z koleżanką (6 godzin łażenia... zero mózgu normalnie w mojej głowie) dziś cała pupa mnie boli - jakieś nerwobóle mnie złapały i nie mogę się ruszać prawie.Oj niedobry dzień nastał, bardzo marudny i w ogóle... A to dopiero 13! Tyle godzin przede mną zanim sąsiada rodzice wrócą z pracy i wyłączą mu tą muzykę a ekipa skończy dzień pracy...
W poniedziałek mieliśmy wizytę u położnej. Czuję, ze tracę tam tylko czas. Cukru mi nie zmierzyła, bo po co - miesiąc temu mi mierzyli przecież... Żelaza też nie, bo po co... Waga - ile mi sie wydaje że ważę, tyle mi wpiszą w rubryczkę. Ciśnienie tylko zmierzyła, co sama w domu mogę zrobić i wielkość brzucha. Co jej przyjdzie z informacji, że od nadpępka do dołu mam 24 cm?! Dwa niemalże losowo wybrane miejsca na ciele...? Równie dobrze mogła mi zmierzyć odległość między palcami u nóg... Myślałam, ze czegoś się dowiem ciekawego a tu nic. No dobra, dowiedziałam się, że Młodej bije serce. Ale to też wiem przecież, bo bez bicia serca chyba by nie kopała jak koparka...
Ależ ja dzisiaj marudzę :-( Koszmar koszmarny... To chyba wszystko dlatego, ze zaczął mi się "urlop" czyli tydzień w którym nie mam żadnych planów i zupełnie nic do zrobienia. I nagle naprawdę zaczęłam się nudzić koszmarnie! Dziewczyny, co robicie jak nie macie totalnie nic do zrobienia?!?
I nadrabiając zaległości - gratuluje wszystkim, które poznały już płeć! Dziewczynki górą! ;-)
Moja codziennie:-) Nie jakoś szaleńczo dużo, ale na pewno odpowiednio dużo:-) Najbardziej wieczorem i w nocy, również po wszelkim jedzeniu typu obiad, śniadanie:-)Ja już za parę dni:-):-):-)
A jak często fikają wasze maluszki??
Ja już za parę dni:-):-):-)
A jak często fikają wasze maluszki??