reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ty jestes grubasek????A gdzie ty ta grubosc u sebie widzisz?Pieknie wygladasz wiec co ty chcesz dziewczyno:-)
Ja tez nie mam figurki,zadnego prawieze wciecia w pasie ale za jakiegos wielkiego grubasa sie nie uznaje:-D

ja to mam przede wszystkim dużą dupę i mocno zbudowane nogi... no i szeroka w ramionach jestem. brzuch zawsze miałam płaski, tak samo jak klatkę piersiową... ale (żeby nie zapeszać!) nareszcie mi cycki urosły :-D

Kobiety w ciąży bywają rozkojarzone:-D A ja to na pewno. Ostatnio gince prawie zapomniałam zapłacić za wizytę:zawstydzona/y: Sama się upomniała:-D

Ja ostatnio wyszłam ze swoją kartoteką. Dojechałam do domu i musiałam się wracać do przychodni, żeby ją oddać :-D Ale pielęgniarki miały ze mnie ubaw.

Dzidzia rzeczywiscie spora:-)ale to dobrze bo chociaz wiadaomo ze mamusia ja dobrze odzywia;-)

Mamusia się za dobrze odżywia, co widać po ubraniach. A najgorsze jest to, że co chwilę jestem głodna. Aż się boje ważenia u gina w przyszłym tyg.:zawstydzona/y::-(
Kurcze, zazdroszczę tym dziewczynom, które tyją tyle co wróbelki.;-)

Ból gardła się złagodził, jednak miód i cytryna to podstawa. Tylko te zawroty głowy mnie zaczynają drażnić. No i zimno mi - w domu 20 stopni a ja leżę pod kołdrą i kocem...:szok:

Mamusia się za dobrze odżywia, co widać po ubraniach. A najgorsze jest to, że co chwilę jestem głodna. Aż się boje ważenia u gina w przyszłym tyg.:zawstydzona/y::-(
Kurcze, zazdroszczę tym dziewczynom, które tyją tyle co wróbelki.;-)

nie ma co zazdrościć... ja byłam przerażona swoimi wahaniami wagi (kg w przód, kg w tył i tak na zmianę). teraz się dopiero ustabilizowało.
ps. śliczne imię dla córeczki - Weronika ;-)

reklama
Hej:-) dopiero co się zwlekłam z łóżka i od samego rana boli mnie żołądek masakra:wściekła/y: a tak poza tym dzidzia tak boksowała w nocy, że aż się obudziłam jakiś mały siłacz mi rośnie w brzuszku:-D a i przymierzałam sukienkę na ślub i leży jak ulał na powiększonym brzuchalku. Wczoraj mój przyszły mąż wymyslał "czułości" dla mnie i staneło na tym, że jestem pulpecikiem:-D:-D:-D ale to i tak dla żartów:tak:

Do góry