reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Kopciuszku

Pierwsza jest najlepsza choć ten róż to tak zrobił na mnie wrażenie jakby to była nocna piżamka:p Nie mniej jednak super:)
Druga też ładna, bardzo podobną mam na wesele, tyle, że kremową:)

reklama
MEA w takim razie powodzonka jutro;-)no i niech wkoncu ta dzidzia pokaze co tam ma miedzy nogami:-)ale powiem ci ze ja mam przeczucie ze sie dowiesz,ze bedzie dobrze widac:tak:
A tak wogóle dziewczyny mam do was pytanko.
Przegladam allegro i sukienki na weselisko i mam dyletat,doradzcie która wy byscie wybrały?
P_I_E_K_N_O_S_C i srebro KRÓTKA roz34do50 tu38/40 (704126017) - Aukcje internetowe Allegro

A_M_A_N_D_A krótka__rozmiary 34 do 52 __tu 42/44 (705184089) - Aukcje internetowe Allegro

B_E_T_T_Y__krótka__rozmiary 34 do 52 _tu 42/44 (710921208) - Aukcje internetowe Allegro

Mi się ta 2ga podoba, ale o gustach się nie rozmawia:-D

Mea ja czuje u Ciebie chłopczyka, ale moja intuicja to o dupe rozbij, więc wiesz :-D niczym się nie sugeruj i daj od razu znać jak się dowiesz. Trzymam kciuki.

reklama
Do góry