reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dzien dobry dziewczyny;-)ja dzisiaj wstalam wczesnie bo o 6:00 ale jakos nie mialam weny wczesniej wpasc.Zjadlam sniadanko i wkoncu doczytalam co wczoraj sie dzialo-bylo co nadrabiac.My wieczorkiem bylismy u rodziców,pozegnalsmy sie z bratem i jego rodzinka bo dzis juz wylatuja spowrotem.
Co do wesel to ja mam niebawem az 3 i tez nie wiem co sobie jeszcze kupie,musze cos upolowac:-Dpierwsze jest 26.09 drugie u mojej kuzynki-6 pazdziernika i u kolegi 20 pazdz,nie wiem ale chyba na to pierwsze nie pojdziemy bo ile mozna pozatym trzeba kawalek drogi dojechac a te nastepne beda juz blizej.
Ja tez myslalam nad gitlerem ale jeszcze nie jestesmy zdecydowani na imie-moze Patryk?Sami jeszcze tak szczerze mówiac nie yslelismy o tym az tyle.

JOASIU trzymam kciukaski,pewnie niedlugo bedziesz wchodzila do gabuinetu,jak tylko wrócisz to daj znac bo ciekawe tu wszystkie jestesmy:-D

Witam nowa grudniuweczkę;-)

reklama
A ja właśnie wróciłam z urlopu nad morzem. Trochę się obawiałam długiej jazdy (8-9 h), ale ogólnie dobrze zniosłam podróż i cały pobyt, a najważniejsze, że w czasie urlopu poczułam w końcu pierwsze ruchy dziecka- niesamowite :happy2:. Czuję takie jakby fale to tu to tam :-). Dzisiaj idę na wizytę do gina i ciekawe, co tam u dzidzi. Oby wszystko było dobrze. Pozdrawiam was! :-)

Mój mały szaleje jak się nawcinam za mocno :-D, w dodatku jak pomieszam kilka smaków:szok: oj a lubię teraz eksperymenty, np: pyzy ziemniaczane ze skwarkami i cukrem heheh.......

jestem po sniadanku, po kawusi i zaraz śmigam na relaksa do fryzjera :tak: chcę ładnie wyglądać ;), 2 lata temu kupiłam tunikę vel sukienkę na allegro, okazała się za duża dla mnie i za szeroka w pasie, więc nawet metki nie zerwałam i sruuuuuuu .... do szafy ............ a teraz ? - jak znalazł! :-D ale będę laska hehe

Mexi uspokoiłaś mnie troszkę, bo też wybieram się nad morze i troszke dłuższa nas czeka wyprawa, bo mieszkam sobie pod tatrami, ale mamy zamiar zatrzymać się na 2 dni u znajomych w Poznaniu to może przetrzymamy jakoś :happy2:
Co do ruchów to nasza dzidzia daje popalić już od miesiąca a ostatnio to już tak fika, że mój mąż się śmieje że kosmite mam w brzuszku.
Trzymam również za was kciuki na usg, mam nadzieję że wszystko będzie w jak najlepszym porządeczku - mnie to czeka za 2 dni

reklama
witam wszystkie mamusie ale miałam nadrabiania ale sie udało uff
tunia jak sie czujesz dzisiaj musisz bardzo na siebie uważać trzymać bede kciuki za ciebie,
nassi - ale masz szczęście z tym znieczuleniem zz, a roztepami sie nie przejmuj ja też mam pojawiły sie raptem kilka dni temu i to na biodrach i pupie a na brzuszku nic całe szczęscie

Witam wszystkie mamusie,
Wiecie co- wczoraj dopiero odkryłam to forum - a tak jak Wy mam termin na grudzień. Właśnie rozpoczął mi się 22 tydzień. Ale sie ciesze że was odnalazłam bo ostatnio dużo czasu spędzam przed komputerem i bardzo miło będzie z wami tutaj pobyć.
witam nową mamusie zapodaj swój suwaczek

A ja właśnie wróciłam z urlopu nad morzem. Trochę się obawiałam długiej jazdy (8-9 h), ale ogólnie dobrze zniosłam podróż i cały pobyt, a najważniejsze, że w czasie urlopu poczułam w końcu pierwsze ruchy dziecka- niesamowite :happy2:. Czuję takie jakby fale to tu to tam :-). Dzisiaj idę na wizytę do gina i ciekawe, co tam u dzidzi. Oby wszystko było dobrze. Pozdrawiam was! :-)
dobrze że juz wróciłaś cała i zdrowa
gratulacje kopniaków
powodzenia na wizycie daj znać

Do góry