reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Kur........de laski znowu takie pustki, co jest ?
Czy znów podejrzewacie trola pod nowym nikiem :wściekła/y:?
Piszcie coś albo poprośmy moderatorki o otwarcie nowego zamkniętego wątku dla nas. Co Wy na to?
Ja wróciłam myślałam, że za 3 dni to naskrobałyście trochę, a tu nie cała jedna strona :-(
My wróciliśmy do tego gorąca i teraz przynajmniej przez tydzień tu będziemy, mojemu mężowi skończył się urlop i jutro do pracy wraca :-(. Teraz będę miała możliwość częściej do Was zaglądać, ale tu nie ma nikogo i cisza jak makiem zasiał ...

reklama
Marzka283 dobrze wiedziec ze moj Bąbelek jeszcze jednak moze nie jest az tak do tylu za swoimi rowiesnikami. Cwiczymy podnoszenie sie na raczkach i chwytanie przedmiotow bo tez z tym ciezko ale jestem szczesliwa bo widze ze rehabilitacja przynosi jakies tam skutki. Za to cwaniaczek jest z niego nieslychany! dzis krzyczal na mnie, milczal i rozgladal sie po pokoju obserwujac czy go slysze i czy do niego ide :) tez nie lubi lezec i to nie tylko na brzuszku, na plecach tez :) najlepiej mu na rekach.

Kur........de laski znowu takie pustki, co jest ?
Czy znów podejrzewacie trola pod nowym nikiem :wściekła/y:?
Piszcie coś albo poprośmy moderatorki o otwarcie nowego zamkniętego wątku dla nas. Co Wy na to?
Ja wróciłam myślałam, że za 3 dni to naskrobałyście trochę, a tu nie cała jedna strona :-(
My wróciliśmy do tego gorąca i teraz przynajmniej przez tydzień tu będziemy, mojemu mężowi skończył się urlop i jutro do pracy wraca :-(. Teraz będę miała możliwość częściej do Was zaglądać, ale tu nie ma nikogo i cisza jak makiem zasiał ...

Jestem ZA bo naprawdę nie ma już z kim pogadać:tak:

Masakra się tu dzieje:( wszystkie poznikały. No naprawdę zamknięty miał być wrazie pisania intymnych rzeczy a zrobił się drugi główny a ten umiera! Co za bezsens
Witam nową mamę. Ps ja już ugotowana

No to może napiszę co u mnie:) sp[rzątam, gotuję wychowuję synka(tzn kurus domovus pospolitus) ogólnie całym światem są mój Aluś i mąż:) Aleks robi cudne postępy. Gdy raczkuje(i do przodu i do tyłu) to już nie tylko na kolaach ale i czasem prostuje całe nogi jakby chciał wstać:). zabawki zajmują go najdłużej na 3 minuty a potem zabawką jest mamusia. Odpoczynek mam popołudniami gdy jest A. Wtedy dla Alusia mama nie musi istnieć bo świat kręci się wokół tatusia:)

reklama
Do góry