wozeczek ladny tylko ze bardzo drogi!!!
Ja bym sobie na taki nie pozwolila nawet majac kase...jestem ciekawa za co sie tak na prawde tyle placi? moze za ta dozywotnia gwarancje,albo firme.
kurcze a mi sie nie podobaja takie wózki i te parasolki również..mam za swoje i tacham mojego x-landera
Mnie sie tez nigdy nie podobaly te parasolki, bo jak widzialam te klekoczace malusienkie koleczka to jakos nie umialam sobie wyobrazic, ze bede sie z takim meczyc. Wozek ma mial miec dla mnie 4 duze pompowane kola. Niestety w praniu okazalo sie, ze inne rzeczy tez sa wazne- jak np. waga ( maclaren wazy caly 7,5 kg, podczas gdy sam stelaz od tako wazy chyba 9 kg), dostep do kosza z zakupami w tako, gdy na stelazu mamy spacerowke jest dosc utrdniony, a na pelnej raczce nie bardzo jest jak powiesic tysiac reklamowek z zakupami
no i te wstretne kola co mi pękły;/. Wszystko to zlozylo sie na moja decyzje o zakupie parasolki....tylko, ze postanowilam, ze jak parasolka to juz taka, ktora nie bedzie mnie denerwowac klekoczacymi kolami, malym niedostepnym koszem na zakupy itd. I wiecie co, jak na razie nie zaluje, bo ten wozek swietnie sie prowadzi, mimo tych malych koleczek, a jego funkcje (np daleko zasuwana buda z filtrami uv swietnie sprawdzaja sie teraz w upaly, nie musze sie meczyc z parasolka. No tylko ta cena.....ale zamierzam miec jeszcze przynajmniej jedno dziecie, wiec moze i ono zalapie sie na ten wozek
Dziewczyny wczoraj zrobilam interes zycia! Postanowilam kupic sobie wieksza torbe do wozka, bo ja jakos w tej takowskiej no ni eumiem sie pomiescic. Znalazlam na necie taka:
USA SKIP HOP DUO TORBA DO WOZKA+przewijak czarna (1090446428) - Aukcje internetowe Allegro , no ale znowu cena zabijajaca....wiec dalam sobie spokoj. Niedawno kolezanka mi o niej przypomniala, mowiac, ze widziala torby na allegro, ktore pasowalyby mi do wozka i ze widziala te torby kiedys w tk maxxie w nizszej cenie bo za 60 zl. No to wczoraj podjechalam do tego sklepu i juz mialam wychodzic z pustymi rekoma, gdy nagle wsrod torebek damskich zauwazylam ta torbe. Spojrzalam na cene i...nie uwierzycie.... 11 zl!!!!!!!!! Az poszlam sie do kasy zapytac......i faktycznie jedyne 11 zl! Przecenili te torby, bo jak to pani stwierdzila " one strasznie dlugo im juz wisialy". Byly 2 ostatnie, wiec bez zastanowienia wzielam obie
i to jeszcze w kolorze pasujacym mi do wozka, bo w niebieskie moro
Normalnie caly dzien wczoraj chodzilam podjarana jakiz interes zycia zrobilam