reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

A moj dla odmiany siedzi przy lozeczku i ciagnie za sznureczki od ochraniacza:D juz chyba z pol godz:) zaraz ide W KONCU wywolac zdiecia od mojej ciazy do teraz:) chyba z 700 zdiec jest:D wczoraj do nocy zgrywalam je na plyte:)

Ja wybieram właśnie :tak: kurde jest ich wyselekcjonowanych 2 tys :szok: Mam nadzieję, że w 100 do wywołania się zmieszczę :-D no i z ciąży...eh to będzie więcej :-D

reklama
Ja wybieram właśnie :tak: kurde jest ich wyselekcjonowanych 2 tys :szok: Mam nadzieję, że w 100 do wywołania się zmieszczę :-D no i z ciąży...eh to będzie więcej :-D
zdjecia z ciazy mam powolywane,ale jak na nie patrze to nie wierze ze to ja hehe ja nie pamietam zebym byla taka grubasna...dopiero na zdjeciach to widze:-D

A moj dla odmiany siedzi przy lozeczku i ciagnie za sznureczki od ochraniacza:D juz chyba z pol godz:) zaraz ide W KONCU wywolac zdiecia od mojej ciazy do teraz:) chyba z 700 zdiec jest:D wczoraj do nocy zgrywalam je na plyte:)
ja mam z każdego miesiąca życia Gabrysi ok 1000 zdjęc ...wywołuje max 400 z każdego miesiąca :tak:

Witam się i tu :-)

Dziewczyny, czy któraś kupiłą już ten następny fotelik samochodowy ? My mamy mega problem ,bo do tej pory nie było żadnego problemu z jazdą samochodem a teraz jest jakas masakra :szok: Mała po chwili jazdy, wygina się wykręca i płacze w niebogłosy ...po wyjęciu zaraz się uspokaja...ja dla mnie jej jest poprostu nie wygodnie :-(...nie powiem już jak wyglądała podróż 500km nad morze :-/

Ostatnia edycja:
Eliza Aluś też nie lubi swojego fotelika, bo już jest kawał chłopa, a fotelik krótki i mu nogi dyndają, mało miejsca ma to i się denerwuje :tak:

Ten mój pulpet już 3 kimę zalicza :szok: no zwariuję -śpi z 10 min, niewyspany jest i potem marudny...a jak go próbuję uśpić jeszcze, to już się rozbudza i koniec spania...

Kurde ja mam to samo z fotelikiem szymek jak przytnie komara na poczatku to jest ok ale jakos po godzinie juz niezadowolony jest a potem to krzyk jak nie wiem chyba mu niewygodnie i goraco jest taki wbity w ten fotelik bo jak go wyjme to caly zgrzany mimo ze tylko w bodziaku jezdzil;/

Eliza Aluś też nie lubi swojego fotelika, bo już jest kawał chłopa, a fotelik krótki i mu nogi dyndają, mało miejsca ma to i się denerwuje :tak:
hmmm ale u nas Gabrysia spokojnie się mieści...ona ma ok 64cm dopiero i jeszcze dluga droga do wyrasniecia z niego a tu takie numery wyprawia...jak dla mnie to jej ta pozycja nie pasuje...w koncu tam dziecko jest w litere c wygiete...poczekam jak bedzie dobrze siedziec i chyba kupie ten nastepny ,bo tak sie jezdzic nie da wogole :/

reklama
halo witam sie :blink:
dzis jest swietny dzien, zatrulam sie, zamrazarka mi sie popsula a Mala nie chce jesc :-)
mam nadzieje, ze reszta dnia bedzie lepsza...
Emilka spi, wiec troszke Was poczytam :yes:

Do góry