reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
No to napisze do Ciebie na gg, chyba,ze numer też zmieniłaś ?

numer mam ten sam ale mam zablokowane wiadomosci od nieznajomych.. czekaj tylko odblokuje

dziewczyny wlasnie tak sobie pomyslalam ze kobietki Jutki maja juz 7 miesiecy to jestem w szoku!
normalnie jak to zlecialo to szok!!!!
jeszcze chwila i juz beda biegac nasze najstarsze panny:):):):):):)

Czy ktoś wie jak wyłączyć "proxy HTTP"?????

na 1 forum cos takiego znalazlam zobacz moze akurat....

WinHTTP Web Proxy Auto–Discovery Service/po polsku:Usługa autowykrywania serwera proxy to wejdź na Dodaj Usuń programy/Składniki windows/usługi sieciowe.Odinstaluj.Lub zainstaluj /gdybyś miał zainstalowane to powinny być w usługach/i wtedy wyłącz w usługach.

Ale chcesz wyłączyć usługę http-proxy czy co ? wytłumacz coś więcej :)

Znalazłam stronę na której mozna oglądać seriale za darmo..ale jest limit...72 min oglądasz...a potem 60 min przerwy...ale coś mam pokręcone bo nie mogę w całości nawet 40 minutowego odcinka obejrzeć..no i pisze mi że jeżeli błednie mi to wyłączyli to mogę dzieli IP z kimś innym i albo mam wyłączyć proxy HTTP albo postarać się o indywidualny numer IP u operatora! Ja jestem z tego zielona więc się pytam

A internet masz z jakiejś osiedlowej sieci czy samodzielnie normalnie np neostradę ?
Chodzi o to, że ktoś ma taki sam numer IP jak Ty i też ogląda przez tą stronkę :) I masz WŁĄCZYĆ proxy, a nie wyłączyć, chochlik im się wkradł :p

A tu masz filmik jak omijac limity na megavideo (ustawić proxy), bo to pewnie o ten portal Ci chodzi:
http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-skutecznie-ominac-limit-na-megavideo
Filmik jest super zrobiony, wszystko pokazane co i jak

Ostatnia edycja:
Internetmam ...radiowy chyba?! No.. nie neostrada....ale mieszkam w domu nie w bloku...kurcze nawet tego nie wiem..wszystko z komputerem załatwia mi brat..wstyd..

reklama
Aga uaktualniłam post wyżej, masz tam filmik z instrukcją :) A jeśli masz internet radiowy to zgadza się, ktoś kto ma ten sam internet co Ty (od tego samego dostawcy) też ogląda tam filmy i stąd cały problem. Bo oni widzą Ciebie i tamtą osobę jako jeden adres IP (jednego użytkownika). Więc trzeba WŁĄCZYC i ustawić proxy. To takie obejście, które sprawi, że Twój komputer nie będzie miał już tego samego adresu co tamten współużytkownika :)
To tak jakbyście mieszkali na np ul.Zielonej, ale Tobie by się nazwa ulicy nie podobała, więc zrobiłabyś wejście od ul.Czerwonej i wszyscy co by do Ciebie przychodzili myśleliby , że mieszkasz na Czerwonej, bo tam masz swoją furtkę ;)

Do góry