reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
No to napisze do Ciebie na gg, chyba,ze numer też zmieniłaś ?

numer mam ten sam ale mam zablokowane wiadomosci od nieznajomych.. czekaj tylko odblokuje

dziewczyny wlasnie tak sobie pomyslalam ze kobietki Jutki maja juz 7 miesiecy to jestem w szoku!
normalnie jak to zlecialo to szok!!!!
jeszcze chwila i juz beda biegac nasze najstarsze panny:):):):):):)

Czy ktoś wie jak wyłączyć "proxy HTTP"?????

na 1 forum cos takiego znalazlam zobacz moze akurat....

WinHTTP Web Proxy Auto–Discovery Service/po polsku:Usługa autowykrywania serwera proxy to wejdź na Dodaj Usuń programy/Składniki windows/usługi sieciowe.Odinstaluj.Lub zainstaluj /gdybyś miał zainstalowane to powinny być w usługach/i wtedy wyłącz w usługach.

Ale chcesz wyłączyć usługę http-proxy czy co ? wytłumacz coś więcej :)

Znalazłam stronę na której mozna oglądać seriale za darmo..ale jest limit...72 min oglądasz...a potem 60 min przerwy...ale coś mam pokręcone bo nie mogę w całości nawet 40 minutowego odcinka obejrzeć..no i pisze mi że jeżeli błednie mi to wyłączyli to mogę dzieli IP z kimś innym i albo mam wyłączyć proxy HTTP albo postarać się o indywidualny numer IP u operatora! Ja jestem z tego zielona więc się pytam

A internet masz z jakiejś osiedlowej sieci czy samodzielnie normalnie np neostradę ?
Chodzi o to, że ktoś ma taki sam numer IP jak Ty i też ogląda przez tą stronkę :) I masz WŁĄCZYĆ proxy, a nie wyłączyć, chochlik im się wkradł :p

A tu masz filmik jak omijac limity na megavideo (ustawić proxy), bo to pewnie o ten portal Ci chodzi:
http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-skutecznie-ominac-limit-na-megavideo
Filmik jest super zrobiony, wszystko pokazane co i jak

Ostatnia edycja:
Internetmam ...radiowy chyba?! No.. nie neostrada....ale mieszkam w domu nie w bloku...kurcze nawet tego nie wiem..wszystko z komputerem załatwia mi brat..wstyd..

reklama
Aga uaktualniłam post wyżej, masz tam filmik z instrukcją :) A jeśli masz internet radiowy to zgadza się, ktoś kto ma ten sam internet co Ty (od tego samego dostawcy) też ogląda tam filmy i stąd cały problem. Bo oni widzą Ciebie i tamtą osobę jako jeden adres IP (jednego użytkownika). Więc trzeba WŁĄCZYC i ustawić proxy. To takie obejście, które sprawi, że Twój komputer nie będzie miał już tego samego adresu co tamten współużytkownika :)
To tak jakbyście mieszkali na np ul.Zielonej, ale Tobie by się nazwa ulicy nie podobała, więc zrobiłabyś wejście od ul.Czerwonej i wszyscy co by do Ciebie przychodzili myśleliby , że mieszkasz na Czerwonej, bo tam masz swoją furtkę ;)

Do góry