reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Magda kwiatki dobiera sie do osoby i sukni:tak: krótkie wiązanki sa dla niskich osób, wyższe dziewczyny lepiej wygladają z długimi kwiatami.
No i myslę, że do tej sukienki co pokazałas krótka wiązanka nie będzie pasować;-)

reklama
ja skladalam ogolnie życzenia:)
nie zrozumiałyśmy sie marta, mi chodzi o małe kalie, czyli o te dzwonki zeby były male:) lodygi jakoś dopasujemy:)

Czesc laseczki , my juz 5 dzien bez naszych kochanych bąbelków, ale za nimi tesknimy strasznie
Ale co Wam sie chcialam pochwalic, mam teraz 3 tygodnie zajec na ginekologii i poloznictwie i wczoraj bylismy na bloku przy cieciach cesarskich i doktór pozwolil sie umyc do zabiegu i mu asystowac, to sie zglosilam oczywiscie ;) Robilam co prawda takie latwe rzeczy typu trzymanie haka, ucinanie nitek, podcieranie i walka ze ssakiem, ale wreszcie utwierdzilam sie w przekonaniu ze to jest to co chce robic, to jak sie rodza te malenkie dzidziusie jest piękne :)

A tak odbiegajac od tego podejscie tych niektorych lekarzy mnie rozwala, przykladowa sytuacja, stoimy przy pacjentce ktora juz miala skurcze, pecherz przebity, wyje z bolu, anestezjolog jakos zle dal znieczuleni ze w ogole nie dzialalo. A takie jeden obrzydliwy ginekolog z\ tekstem CHCIAŁA TO MA, A NIE SIE TU DRZE ????? :O A potem ten sam do mnie jak sie zglosilam do tej asysty do ciecia, obstawial z drugim po jakim czasie odpadne, i mowi ze jak zemdleje to zebym nie wpadla glowa w pole operacyjne i ze jak co to mnie odkopną... what the fuck? ale nie myslcie sobie nie bylam mu dłużna ;)

Czesc laseczki , my juz 5 dzien bez naszych kochanych bąbelków, ale za nimi tesknimy strasznie
Ale co Wam sie chcialam pochwalic, mam teraz 3 tygodnie zajec na ginekologii i poloznictwie i wczoraj bylismy na bloku przy cieciach cesarskich i doktór pozwolil sie umyc do zabiegu i mu asystowac, to sie zglosilam oczywiscie ;) Robilam co prawda takie latwe rzeczy typu trzymanie haka, ucinanie nitek, podcieranie i walka ze ssakiem, ale wreszcie utwierdzilam sie w przekonaniu ze to jest to co chce robic, to jak sie rodza te malenkie dzidziusie jest piękne :)

A tak odbiegajac od tego podejscie tych niektorych lekarzy mnie rozwala, przykladowa sytuacja, stoimy przy pacjentce ktora juz miala skurcze, pecherz przebity, wyje z bolu, anestezjolog jakos zle dal znieczuleni ze w ogole nie dzialalo. A takie jeden obrzydliwy ginekolog z\ tekstem CHCIAŁA TO MA, A NIE SIE TU DRZE ????? :O A potem ten sam do mnie jak sie zglosilam do tej asysty do ciecia, obstawial z drugim po jakim czasie odpadne, i mowi ze jak zemdleje to zebym nie wpadla glowa w pole operacyjne i ze jak co to mnie odkopną... what the fuck? ale nie myslcie sobie nie bylam mu dłużna ;)

zazdroszcze! tez bym chciala byc w tak pieknych cwilach ale tylko tych pieknych heheh podziwiam cie z ato! bo nieraz mozesz byc narazona na widok martwego dziecka itp! choc zycze aby takich nie bylo w ogole!
a za babelkami nie dziwie sie ze tesknisz! ale zawsze to jakies odciazenie:)

no i dobrze ze nie bylas dluzna temu lekarzowi.. jego zachowanie jest bardzo dziwne!

No nie gadaj...szkoda, że teraz rzadziej do netto chodzę;/;/
U nas nie ma netto ....

hehe luźna to beka:)
sukienka w realu jest jednokolorowa i jest ecri. mój mąż będzie miał surdut więc on nie będzie miał żadnych kwiatków w butonierce bo w surducie standardem jest ta chusteczka, więc muszę zamówić bukiecik dla świadkowej o dla mnie:) jutro ide do braffiterki (na to tez nikt mi nie odpisał:p )dobrac sobie jakąś super bardotke pod kiece. musimy jeszcze winietki zrobić i plan sali-kto gdzie siedzi.ale mam stresa!

Hmmm jestes z Gdanska Beka u was oznacza cos jak w LBN Brechta?!

U mnie by sie wszyscy wkurzyli jakby mieli wyznaczone miejsca ... kazdy sobie usiadl gdzie chce a jak ktos bardzo chcial obok kogos to zwyczajnie poprosil nie bylo zamieszania zadnego :no: a mialam 100 osob...

Tak w ogole to nikt nie skladal jeszcze dzis zyczen naszym dzisiejszym solenizantom!
Sto lat dla:

*"Bianki" Mexi
*"Patryczka" Kopciuszka
*"Macieja" malgorzaty_n

100000000000 lat dolaczam sie do zyczonek ;0

Laseczki jak napisałam o tej Gasiennicy odrazu wtedy przyszla :tak::-):-D
dlatego poszlismy sie pobawic Igor zadowolony polecam ja jakos daje rade ja trzymac a wiek 6+ ..... A i z samochodziku rowniez zadowolony ;)

Ok lece robic obiadek to moze uda sie dzis do komnisu skoczyc papa ---------> Strzałeczka ;)

dziewczyny mam nerwa! te plesniawki co 1 dnia znikna to nastepnedo znow sa! wczoraj nie bylo a dzis znowu sa!!!!!!!!!
chyba nie umiem dac sobie z nimi rady!!!!!!

reklama
braffiterka jest to babeczka która dobiera profesjonalnie staniki:)

tak planuje sadzanie gości, dla mnie jest to najlepsze rozwiązanie, nikt nie biegnie i nie "trzyma" miejsca dla znajomych, tylko przed sala każdy na tablicy sprawdzi gdzie siedzi, przy którym stole. byłam na weselu gdzie nie było ustalone z gory kto gdzie siedzi i mojego J mam z 2ka rodzeństwa nie siedziała z nami, bo usiadł ktoś inny i nie było miejsca, lipa straszna!

Ja ze swojej strony polecam bardotkę konrada (z tego co kojarze to salon z bielizną kondara jest na jana pawła II na wysokości dywizjonu w pawilonach w nowych blokach od strony rynku obok kwiaciarni i solarium :) Ja miałam na ślub własnie bardotkę konrada i była (jest nadal) rewelacyjna!! Silikonem ma wyłożone wszsytkie strategiczne miejsca tak, że nawet przy największych szaleństwach nic zupełnie się nie przesunęło, nie obsunęło. Do tego mają bardzo dokładną rozmiarówkę i nie miałam problemu , żeby kupić wtedy 70E :) Tak więc mogę szczerze polecić.

Ja miałam ślub w Gda i dekoracje i kwiaty zamawiałam przy ETC w kwiaciarni Prosta Forma, co prawda bardzo tanio tam nie było, ale kwiaty były fenomenalne! Oni mają tam wyczucie smaku i stylu :) Cuda potrafią zrobić :) Ja miałam bardzo prosty bukiecik, bo taki chciałam, ale dają Ci album z roznymi pomyslami i mozesz sobie wybierac i ogladac :)

Do góry