reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

no wlasnie i przy zapaleniu krtani tez sie uzywa clemastinum z uwagi na dzialanie rozkurczowe !! /tu moglabym chyba walnac doktorat o tym jak to od clemastinu mozna sie uzaleznic i jak wplywa zapalenie krtani na psychike dzieciaka - oczywiscie wszystko doskonale znam z autopsji !!/
Mea chetnie bym poczytała co wiesz na ten temat:tak:
Mówisz o uzależnieniu od clemastinium jak od leków przeciw alergii??

Paulus zdróweczka, odpoczywajcie!!

reklama
Cherie jeszcze raz sto lat!!!

Paulus wypocznij i zdrowiej kochana :))
Lorelei ja wstawiam mało fotek, bo tez mi się nie chce hehe

A ja zabrałam dupsko za robotę i nie mam czasu, ale podczytuję w miarę ;-)
Aluś już się dobrze czuje...pewnie na ząbki takie kupy są ;-) No i nadal są żółciutkie z czego się cieszę :-)
Od dziś przechodzimy na Bebilon 2 - oby mały go zaakceptował!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
u mnie te koszmarne nocki chyba okaza sie rutyna!
nie dosc ze tez podlapalam jelitowke i mam dosc to jeszcze wczoraj mialam cyrk z Julka... za cholere spac nie chciala.. od 20 krzyki wrzaski placz az do 22... juz nie mialam sil... nie iwem jak dokonalam cudu ze wreszcie poszla spac.. ale oczywiscie 4 pobudki na smoczka byly! to juz chyba jej tak zostanie! ja nie iwem co sie z nia dzieje ale to jest dla mnie conajmniej dziwne!
ja wstajew zmeczona i maz tez.. tylko sie klocimy kto ma do niej wstac! najlpeij to spalabym znia ale nie chce jej tej przyjemnosci nauczyc!
padam na ryjek!

Buziaczki dla Danielka i 100 latek dla Lilijki z okazji urodzin:-)

Cherie dołączam do grona zalanych...tylko że nam zalewa sufity:szok: Matko no kapie nam chyba w 20 miejscach..a dach mielismy w planach robić w przyszłym roku..trudno jak się rozpogodzi to trzeba będzie polepikować i jakoś przetrwać te deszcze:no:

Cherie sto lat!!! + sto latek dla Bąbelka :-)

Paulus mam nadzieję, że dzisiaj lepiej się już czujesz ;-) Zdrowiej kochana :-)

ja nie iwem co sie z nia dzieje ale to jest dla mnie conajmniej dziwne!
ja wstajew zmeczona i maz tez.. tylko sie klocimy kto ma do niej wstac! najlpeij to spalabym znia ale nie chce jej tej przyjemnosci nauczyc!
padam na ryjek!
daffi, może to kolejny skok rozwojowy :-D Jest przynajmniej na co zwalić :-p
A co do kłótni to postarajcie się ochłonąć zanim zaczniecie na siebie warczeć... wiem, że zmęczenie dobrze nie wpływa na nikogo, ale przetrwacie to i będzie lepiej ;-)
Ustalcie, że wstajecie na zmianę i nie ma bata... czyja kolej ten wstaje ;-)

reklama
Czesc :)

Nie nadrabiam bo nie ma sensu nim zaczne odpisywac maly sie budzi i nawet tak nie popisze:confused:

U nas marudzenie gadanie od rana do wieczora zeby :confused: pogoda okropna i wogole poniedzialek :cool: nielubie poniedzialkow...

Dafi i co w koncu było Alusiowi ?jaka przczyczyna ??

Do góry