reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam:-)jestem w szoku ze tak malo dzis naskrobalyscie:tak:no ale to dobrze bo nie mam duzo zaleglosci;-)
Aluś ma biegunkę ;/ dwa razy już dziś kupa wodnista;/;/
To pewnie przez ząbki...jak się obudzi sprawdzę temp

Biegunka jest dopiero wtedy kiedy sa minimum 3 zadkie kupki:tak:wczesniej nie mowi sie ze to biegunka:no:wiec jesli nie bylo juz wiecej to jest to normalne:tak:

Założyłam sobie konto na auguagu i mam pytanie, czy muszę dołączać po jednym zdjęciu czy jest jakiś sposób abym dołączyła od razu wszystkie, które mam w pliku? Jak zrobić aby wszsytkie zdjęcia miały mały rozmiar i aby nie robić tego pojedynczo?

Chyba sie nie da:no:
MEA a powiedz mi jak moge teraz zabezpieczyc Aguagu haslem?Bo wczesniej mialam,potem zrezygnoiwalam z hasla a teraz chcialabym znowu je zabezpieczyc:tak:jak to zrobic,moze ty wiesz?
nom:)
został mi jeszcze tylko salon
i będzie czerwony czy mężowi się to podoba czy nie

Koniecznie wstaw fotki jak bedzie wygladalo bo sama chyba strzele sobie na czerwien:tak:

reklama
Hej. Jestem w domu do jutra rana bo Aleksa nie chcą wypisać choć mówią, że już zdrowy a ja dostałam to samo co on. Jestem wykończona małą ilością snu, chorobą i tym, że już mam dość szpitala.
Dziś śpi u małego Artur a ja jadę już o 7 rano do nich. Muszę odpocząć...

Cherie najserdeczniejsze zyczenia od nas:-)

A ja sobie dzis odpoczęłam...jak wstalismy rano okazało się że nie ma prądu i po telefonie na energetykę okazało się że nie będzie go do 15:szok: postanowilismy wprosić się do teściów na obiad..bo ja w swojej kuchni bez światła nic nie zrobię hi hi! Nie dość że obiad miałam podany to jeszcze poszłam spać z Tomeczkiem na 2 h:-D Hania na szczęście już prawie zdrowa..jeszcze tylko ma trochę luźne kupki, ja dziś przeszłam lekko tę chorobę (tfu tfu mam nadzieję że mnie w nocy nie dopadnie bardziej;-)), Tomek jak zwykle bardzo grzeczny i nawet bez problemu zasypiał u teściów!
Tyle u nas
Pauluś cieszę się że synuś już zdrowy..no a ty się kuruj

No i buziaczki dla Kasi od Mezatki z okazji 5mięsięcznicy!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Jestem w domu do jutra rana bo Aleksa nie chcą wypisać choć mówią, że już zdrowy a ja dostałam to samo co on. Jestem wykończona małą ilością snu, chorobą i tym, że już mam dość szpitala.
Dziś śpi u małego Artur a ja jadę już o 7 rano do nich. Muszę odpocząć...

wyspij sie i duzo pij !!!

Do góry