reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Zanim nadrobie napisze wam jakiego mam cholernego nerwa!!!!!!
niedawno ciemieniucha a teraz co????? PLESNIAWKI!!!!!!
ciagle cos nie mozna chwili w spokoju ytrwac.. poki co nie widze by jej jakos przeszkadzaly ale usta na dole i u gory sa w plesniawkach jedna wyglada tak jakby byl ten bily pecherzyk pekniety no i na jezyku tez sa takie delikatne! nie wiem jak w srodku bo za chiny nie chce dac spojrzec sobie! chyba konieczna bedzie wizyta u lekarza!

reklama
ciagle cos nie mozna chwili w spokoju ytrwac.. poki co nie widze by jej jakos przeszkadzaly ale usta na dole i u gory sa w plesniawkach jedna wyglada tak jakby byl ten bily pecherzyk pekniety no i na jezyku tez sa takie delikatne! nie wiem jak w srodku bo za chiny nie chce dac spojrzec sobie! chyba konieczna bedzie wizyta u lekarza!

Spoko pleśniawki to pikuś w porównaniu z ciemieniuchą:tak:
Zapewne dostaniesz nystatynę od lekarza i wsio;-) Aluś mial, więc wiem, o czym piszę hehe

Ostatnia edycja:
Ja nie mam doświadczenia w tej kwestii, więc nic nie poradzę:( ale trzymam kciuki za szybkie pozbycie się pleśniawek.

Daffi wspolczuje plesniawek Juleczce :*
Luuzna jestem pelna podziwu jaka Ty opanowana jestes.. ja bym chyba w panike wpadla.. :-D

sie witam.. :)
i Wam powiem.. wczoraj wykąpałam maje nie o 19 a o 20 .. dałam kaszke ale rzadsza .. i.. spała do 1:30 pojadła zasnela , o 5 pojadla i teraz sie powoli zaczyna budzic ;)
moze wczesniej zrobilam za gęsta.. albo coś..
grunt ze dzisiaj znowu sie wyspalam ;)

Dziewczyny ja mam butelke aventu i do niej kupilam smoczki TROJPRZEPLYWOWE ktore sa wlasnie do gestszych pokarmow i maja taka szczelinke a nie dziurke taka kreske - i teraz w zaleznosci jak sie ustawi do noska dziecka to sa trzy jakby poziomy jak leci mleko, i to jest calkiem niezly smoczek do mleka z kaszką, przynajmniej dobrze leci.
dokladnie ja korzystam z tego samego i jestem bardzo zadowlona! zero problemu z piciem zageszczonego mleka:):):):))

hej dziewczyny,
wybaczcie ale ostatnio nie mam glowy do niczego....:( niestety ze zlych i smutnych powodow:(
nie dzieje sie u nas dobrze,
niedawno wyszlismy ze szpitala(nie minely nawet 2 tygodnie) a sie zapowiada ze znowu tam trafimy, Olek znowu dostal kaszlu cos mu tam swiszczy w klatce piersiowej...boje sie ze to znowu zapalenie pluc albo oskrzeli tym bardziej ze pediatra powiedziala ze to sie lubi powtarzac:(((((((
jutro znow idziemy do lekarza bo bylismy juz tydz. temu i wczoraj....
K. oblal mature z polskiego ustnego, i jeszcze Olek ma AZS, i ma to na powiekach i czole i drapie sie jak szalony, oczy ma tak czerwone ze wyglada jaky caly czas plakal....az mi sie chce plakac jak na niego patrze:(
z nerwow schudlam z 5kg, w szpitalu byla na tabletkach uspokajajacych i czopkach przeciw mdlosciom,
nie moge to nie na moje nerwy.
wybaczcie ze Wam sie tu zale ale juz nie mam sily, tak sie zamknelam w sobie ze nawet plakac nie potrafie, jestem zalamana,
od dermatologa dostalism dzis 2 mascie jedna na oczka druga na glowke i czolo, za 2 miesiace musimy sie znowu pokazac po typowe leki dla alergikow, mleko zmienili nam na HUMANE SL.
juz naprawde nie wiem co mam ze soba zrobic , czy ja robie cos nie tak? ryczec mi sie chce:(
aha i jeszcze jedno Olek mial w szpitalu kontakt z ospa wietrzna i prawdopodobnie moze tez distac ospe:(

boshe kochana ale sie u was nie wesolo dzieje! ja mam jednak nadzieje ze z Olkiem bedzie juz tylko lepiej i ze u was zacznie sie poprawiac.

Dzieki dziewczyny podczytalam wasszybko i lece sie zbierac i mala... bo na 10 do lekarza mamy!

reklama
Do góry