reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Emwu moja teściowa już taka ograniczona jest....
podobnie jak moja:)

To teraz ja co u nas :)

wczoraj miałam wnerwa na T..ale jakiego!!!! Bylismy u jego rodziców - kompletnie go porabało. Nie chciał mi pomóc, jak mlody ryczał, a potem nie chciał ze mną wrócić do domu go wykąpać :szok:
To ja swoją taktykę zastosowalam - połozyłam się spać z Alusiem i tak twardo zasnęłam, że czekał i dzwonił pod drzwiami pół godziny:-D:-D:-D:-D Bo sierota kluczy swoich nie wziął
To akurat nie było udawane bo spałam:-):-)
Z racji tego dzwonienia obudził dziecko - to je usypiał potem godzinę:tak:
Rano baaardzo głosno bawilam się z małym i komentowałam pogodę, aż wstał:-)
potem cały czas zajmował się dzieckiem, bo ja sprzątałam, no i mnie kręgosłup boli:-p

koniec tortur:-D:-D:-D

Mam dosc stekania, zaczelam dzialac - oby popamiętał!!!!

Alus dzis wcinal mięsko:szok:jagnięcina z oliwa - az mu sie broda trzesla:-D:-D szpinak z ziemniakami nie wchodził - bo ze słoiczka był.
sloiczki ma w powazaniu!:dry: tylko mamine wyroby toleruje...a szkoda, bo tyle tego mam....

kurcze ale mam dzien - czuje sie jak po porodzie. dziecko śpi - mama śpi:-D:-D:-D
No i młody spał w łóżeczku w dzień:szok:

Teraz chipsy wcinam, bo mam chcicę na nie:-D
hehehe sam sobie wyprosil:)

Witajcie kochane najdrozsze utesknione!!
czytam was od godziny, mala zasnela na chwilke a ja w koncu mam czas zeby cokolwiek napisac.
U mnie spraw zatrzesienie - mala ma dwa okupione bolem zebole i rosna kolejne dwa wiec tone w jej lzach i zielonych kupach.
Ale nie moge na nia narzekac - siedzi juz sama od jakiegos czasu, je lyzeczka az jej sie uszy trzesa wszystko co jej podsune lacznie z glutenem i odpukac puki co zadnych problemow z zoladkiem przez to nie ma, robi cacy , robi papa raczka obraca sie o 360 stopni , gada i gada a jak- z trudem niestety- zasypia to jak jej nie spiewany spiewa sobie sama;).
Ja jeszcze lecze spojenie, do tego niedawno ledwo co z zyciem uszlam bylam w szpitalu bo mi sie zator w plucu zrobil i teraz musze sie oszczedzac.
No ale nie ma jak bo otwieram SPA i mnostwo lazenia i zalatwien przez to jest-chce malej zapewnic przyszlosc ale to duzo kosztuje nie tylko finansowo i do tego strach czy sie zwoci...
Tesciowa pomaga mi jak moze nad opieka nad nami takze odpada mi gotowanie i sprzatanie.
A z mezem ...
hmm rozumiem cie EMWU dziecko jak trofeum- ostatnio coraz mniej jest pieknych dni tylko wielki dół zamiast pomoc to jeszcze przeszkadza wiecznie niezadowolony i wrzeszczacy ehh dobrze ze mam wsparcie w tesciach bo bym juz dawno go odstawila.
.TAKZE JESZCZE RAZ KOCHANE WITAJCIE I MAM NADZIEJE ZE W NATLOKU MOICH SPRAW UDA MI SIE COS TU OD CZASU DO CZASU NAPISAC ALBO CHOCIAZ WAS PODCZYTAC:*
no wreszcie sie reaktywowalas:p
To tylko pozazdrościć, bo mój w nocy też się jeszcze budzi. Najgorsze że od 5 to już właściwie takie drzemanie na 5, 10 minut, bo cały czas się przebudza.
moj je o 2 i o 5 a ok 5:30 ,mamy pobudke..
moja to nic z zasypianiem nie kojazy hihi:) zal jej zasnac:)a i probowalam metody 3-5-7 przez miesiac czasu i nic sie nie udalo:/
samA musi do tego dorosnac:)

Książka to wspaniały przyjaciel,
Możesz ją zabrać gdzie tylko chcesz
Książka będzie przy Tobie bo
książka to fajna jest rzecz.
Pełna hisotri, obrazków i przygód
Wesoła czy smutna, rozśmieszy lub wzruszy Cie
Więc czytaj książki, książeczki i księgi
I miej je zawsze ze sobą gdziekolwiek udasz się.

alez talent:)

hehe najlepszego dla rysia :D
no to bedziesz miala jazde :D i rys odbije sobie za twoja mame :D

Wszystkiego najlepszego dla Rysia z okazji pieciomiesiecznicy:-)

A no właśnie

Rysiu wszystkiego najlepszego z okazji pięciomiesiącznicy!!!!! Aluś przesyła piątkę:-D a e-ciotka buziaki:-D

Wszystkiego najlepszego dla Rysia :)
dziekujemy serdecznie wszystkim ciociom!!
to są tez kaszki bez mleka jeszcze?
ja na 50 ml wody dałam znowu 3 lyzki kaszki i dupa blada.. ;-/
ja kaszke ryzowa daje raz na ilka dni bo je lubi..
bo ani po nich dluzej nie spi, a tylko ma od nich zaparcia...

a wy dajecie ryzowe kaszki czy juz glutenowe w takich duzych ilosciach??

reklama
Do góry