magda85-gdańsk
Fanka BB :)
AnoOla możesz mi wyjasnić co znaczy opis u Ciebie
"Mama Majeczki <3" ???
<3 to jest serducho chyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AnoOla możesz mi wyjasnić co znaczy opis u Ciebie
"Mama Majeczki <3" ???
Ania pod tym linkiem nic niema!!! A Georgina niedawno jeszcze nadrabiała a teraz cisza!!
a Ty myslalas ze ktos sie pod nia podszywal?
głupia Ty!
dlatego że to jej konto było/jest kazałam Ci te posty poczytać
mówiłam że kopara opadnie
ja sie uśmiałam szczególnie z tych które wkręcały ciążę której nie było hahahaha
Marta to jest konto GEORGINY
miała jeszcze jedno Sanka..
powiem Ci Georgina - masz wyobraźnie
ja juz niejednego dziwoląga widziałam ale jeszcze nikt nikomu nie wmawiał że jest w ciąży a w niej nie był
hahahaha
to konto to georgina załozyła i jesli ma tyle odwagi zeby nie pokasowac tam postów i przyznac sie ze to jej sprawka to tak zrobi
poczytaj sobie posty
w skrocie wkrecala laski ze jest w ciazy a w niej nie byla..
miala jeszcze jedno konto Sanka - ktore bylo fikcyjnie w ciazy![]()
\a Ty myslalas ze ktos sie pod nia podszywal?
głupia Ty!
dlatego że to jej konto było/jest kazałam Ci te posty poczytać
mówiłam że kopara opadnie
ja sie uśmiałam szczególnie z tych które wkręcały ciążę której nie było hahahaha
DZIEWCZYNY trzymajcie kciuki za nasza Wojtysiowa jest bidula w szpitalu ma podejrzenie zatoru pluc...naisala ze nie moze zasnac bo moze sie nie obudzic...;/lezy pod tlenem...
nie mogla nic wiecej napisac bo musiala wylaczyc kom bo zalklocal prace urzadzen..;/
Ech moja koleżanka ma piękne zdjęcie z porodu jak jej małą na brzuchu położyli..taką golusieńką..i mąż robił zdjęcia:-(
Niestety mi dwa razy nie było dane mieć ze sobą kogoś z aparatem![]()
GEORGINA i reszta lasek ale głównie Ty GEORGINA!!
patrzcie co odkrylam..:O
Zobacz Profil: Ktosiowa - Forum BabyBoom
zakładka O MNIE
Kopciuszek świetna ta kabina, dziś z J w Brico podobną widzieliśmy i chcemy podobną taką sobie kieeedyś tam kupić![]()
Georgina widzialas to??? http://img10.imageshack.us/img10/323...nie0001nud.jpg
nie kumam!
Ja też tego chętnie poczytam bo jakos niemam serca do szukania tych postów...\
drogie kolezanki, czy możecie mi wytłumaczyć, ale tak jak debilowi, - prostą kobietą jestem - o co w tym wszystkim chodzi, bo ni cholera nie rozumiem
jaki jest sens i cel tych wszystkich kont- oczywiście jak na jakikolwiek link przez was zamieszczony wchodzę to nic tam nie ma
![]()
Co to znaczy 'przelewanie' się dziecka? /zawarte w artykule/moj syn tak robił, obracał się w 1 m-cy zycia a głupia pediatra powiedziała, że bardzo rozwinięte dziecko - idiotka, trafiłam do centrum zdrowia dziecka i tam go rehabilitowałam, tam też zrobili usg mózgu i wyszło niedotlenienie
haneczka niestey też trochę się wygina i cały czas ją rehabilituję
przeczytaj te artykuły co załączyłam, szczególnie ten www.vojta.com.pl - Rozwój ruchowy
na końcu jest zapisane na co zwrócić uwagę
lekarz który się takimi rzeczami zajmuje to neurolog, jak będziesz mieć pytania to pisz na prv
jak michał był mały to była artykuł w mamo to ja - miał ruszyć program decydujący czas i tam było dokładnie to na co zwrócić uwagę opisane- to było to samo co na koncu tego artykułu.
Ja Ci jestem wdzięczna za te posty i artykuły w linkach, które podałaśNie chciałam nikogo straszyć, dlatego też nigdy nic na ten temat nie pisałam, nie lubię się na ten temat mądrzyć, niektóre mamy niestety na zwrócenie na ten problem uwagi reagują agresywnie
a to co myślałam i myślę na temat filmiku z siedzącym, kiwającym się dzieckiem -
przemilczę