reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
a Ty myslalas ze ktos sie pod nia podszywal? :-D
głupia Ty!
dlatego że to jej konto było/jest kazałam Ci te posty poczytać :p

mówiłam że kopara opadnie :-D
ja sie uśmiałam szczególnie z tych które wkręcały ciążę której nie było hahahaha

Marta to jest konto GEORGINY :-D
miała jeszcze jedno Sanka..

powiem Ci Georgina - masz wyobraźnie :-D
ja juz niejednego dziwoląga widziałam ale jeszcze nikt nikomu nie wmawiał że jest w ciąży a w niej nie był :-D
hahahaha

to konto to georgina załozyła i jesli ma tyle odwagi zeby nie pokasowac tam postów i przyznac sie ze to jej sprawka to tak zrobi ;)
poczytaj sobie posty ;)

w skrocie wkrecala laski ze jest w ciazy a w niej nie byla..
miala jeszcze jedno konto Sanka - ktore bylo fikcyjnie w ciazy :-D

Z tego co widze to było forum staraczek..to Georgina tam pisała jak sie starała o Martynke???

Czy na prawdę wkręcała że jest w ciąży choć nie była???
Bo to dla mnie nie jest smieszne!

a Ty myslalas ze ktos sie pod nia podszywal? :-D
głupia Ty!
dlatego że to jej konto było/jest kazałam Ci te posty poczytać :p

mówiłam że kopara opadnie :-D
ja sie uśmiałam szczególnie z tych które wkręcały ciążę której nie było hahahaha
\
drogie kolezanki, czy możecie mi wytłumaczyć, ale tak jak debilowi, - prostą kobietą jestem - o co w tym wszystkim chodzi, bo ni cholera nie rozumiem:no::no:
jaki jest sens i cel tych wszystkich kont :sorry2::sorry2:- oczywiście jak na jakikolwiek link przez was zamieszczony wchodzę to nic tam nie ma :crazy:

DZIEWCZYNY trzymajcie kciuki za nasza Wojtysiowa jest bidula w szpitalu ma podejrzenie zatoru pluc...naisala ze nie moze zasnac bo moze sie nie obudzic...;/lezy pod tlenem...
nie mogla nic wiecej napisac bo musiala wylaczyc kom bo zalklocal prace urzadzen..;/

Pewnie ze trzymamy:tak:oby tylko pomogły:tak:

Ech moja koleżanka ma piękne zdjęcie z porodu jak jej małą na brzuchu położyli..taką golusieńką..i mąż robił zdjęcia:-(
Niestety mi dwa razy nie było dane mieć ze sobą kogoś z aparatem:no::no::no:

Mi tez nie:no:

GEORGINA i reszta lasek ale głównie Ty GEORGINA!!
patrzcie co odkrylam..:O
Zobacz Profil: Ktosiowa - Forum BabyBoom

zakładka O MNIE
:szok::szok::szok:

Kopciuszek świetna ta kabina, dziś z J w Brico podobną widzieliśmy i chcemy podobną taką sobie kieeedyś tam kupić:)

Powiem ci jak sie bedzie sprawdzac;-)

Nic nie ma:no:

Ja tez nie:no:

Pusto:baffled:
Ej nie gadajcie ze Georgina chciala tak kogos w balona zrobic:szok:po co????

\
drogie kolezanki, czy możecie mi wytłumaczyć, ale tak jak debilowi, - prostą kobietą jestem - o co w tym wszystkim chodzi, bo ni cholera nie rozumiem:no::no:
jaki jest sens i cel tych wszystkich kont :sorry2::sorry2:- oczywiście jak na jakikolwiek link przez was zamieszczony wchodzę to nic tam nie ma :crazy:
Ja też tego chętnie poczytam bo jakos niemam serca do szukania tych postów...

moj syn tak robił, obracał się w 1 m-cy zycia a głupia pediatra powiedziała, że bardzo rozwinięte dziecko - idiotka, trafiłam do centrum zdrowia dziecka i tam go rehabilitowałam, tam też zrobili usg mózgu i wyszło niedotlenienie

haneczka niestey też trochę się wygina i cały czas ją rehabilituję
przeczytaj te artykuły co załączyłam, szczególnie ten www.vojta.com.pl - Rozwój ruchowy
na końcu jest zapisane na co zwrócić uwagę
lekarz który się takimi rzeczami zajmuje to neurolog, jak będziesz mieć pytania to pisz na prv
jak michał był mały to była artykuł w mamo to ja - miał ruszyć program decydujący czas i tam było dokładnie to na co zwrócić uwagę opisane- to było to samo co na koncu tego artykułu.
Co to znaczy 'przelewanie' się dziecka? /zawarte w artykule/

reklama
Nie chciałam nikogo straszyć, dlatego też nigdy nic na ten temat nie pisałam, nie lubię się na ten temat mądrzyć, niektóre mamy niestety na zwrócenie na ten problem uwagi reagują agresywnie

a to co myślałam i myślę na temat filmiku z siedzącym, kiwającym się dzieckiem -
przemilczę
Ja Ci jestem wdzięczna za te posty i artykuły w linkach, które podałaś:) Mądre są.

Do góry