reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

paulus no u nas w parku to wiosennie jak nie wiem...
No,ale tu podobno wszystko nieco szybciej zaczyna kwitnac jak w Polsce...
Ktoras pisala,ze dziecko pije 100 ml...ja juz nawet nie pamietam kiedy moje tyle pilo...
Julia je rano,w poludnie,popoludniu i wieczorem po 300 ml...Prawie nigdy nic w butelce nie zostaje...Maly moj zarloczek-hihi
Wow, faktycznie dużo pije. A fotki cudne!!!:) Słodko Mała wygląda z palusiem w buzi:)

reklama
My dziś byliśmy rankiem na badaniu bioderek Małej. Wsjo super:) Doktorek potwierdził, że Mała jest bardzo energicznym dzieciątkiem, w pozytywnym znaczeniu:)
Usg bioderek 10 maja;)

Ja dziś jestem cały dzień śpiąca bo J nie dał mi pospać w nocy;P Brrr.

Ile średnio ajmuje zasypianie? Nam ok 30 min do 50
A u nas 0 minut, po prostu kłade go do łóżeczka i on sam zasypia, włączam nianie i wychodzę z pokoju;-)
Mój ostatnio przez te ząbki jest okropny przy zasypianiu. A jego dzisiejsza kolacja????? 270 plus proszek mleczny i kaszka wyszło ponad 290ml i do dna!

Ojej;-) hehehe a gdzie on to zmiescił???;-)

My dziś byliśmy rankiem na badaniu bioderek Małej. Wsjo super:) Doktorek potwierdził, że Mała jest bardzo energicznym dzieciątkiem, w pozytywnym znaczeniu:)
Usg bioderek 10 maja;)

Ja dziś jestem cały dzień śpiąca bo J nie dał mi pospać w nocy;P Brrr.

Hahaha to my tu na dzieci narzekamy, że pospać nie dadzą, a Ty o J piszesz :-D :-D
Laski powiedzcie mi, bo widzę, że większość do ortopedy chodzi, a Alusiowi nie kazano :eek: tylko raz był po urodzeniu i to wszystko

reklama
Do góry