ulenka7883
mamusia Antolka:)))
to co Ty masz za znajomych kochana??? nie gówniara tylko młoda kobietkaNo niektórzy moi znajomi uważają, że 20 lat(rocznikowo 21) to gówniara
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to co Ty masz za znajomych kochana??? nie gówniara tylko młoda kobietkaNo niektórzy moi znajomi uważają, że 20 lat(rocznikowo 21) to gówniara
masz racje Ula u mnie podobnie i jak 20 lat miałam studia zaczynałam i miałam mało co w głowie ;-)a Ty Pauluś mozesz w tym wieku szczycić sie super synkiem:-)ulenka7883
Odp: Grudzień 2009
Napisał Pauluś89![]()
![]()
No niektórzy moi znajomi uważają, że 20 lat(rocznikowo 21) to gówniara
to co Ty masz za znajomych kochana??? nie gówniara tylko młoda kobietkaa Ty w dodatku dojrzała emocjonalnie,bo nie kazda 20latka udzwignela by macierzynstwo i malzenstwo w tak mlodym wieku. Moim zdaniem nalezy ci sie szacunek za to,bo ja w Twoim wieku to mialam wsiu bzdziu w glowie i latalam w prawo i lewo gdzie mi zawialo
i mysle ze wtedy ciaza byla by dla mnie osobista ogromna tragedia.
No niektórzy moi znajomi uważają, że 20 lat(rocznikowo 21) to gówniara
ano takUlenka Antosiek urodzil sie 12 stycznia ?? dopiero zobaczylam toz to Igorek starszy od niego o rok![]()
wika no to dla Ciebie również szacuneczek)))
a teraz dojrzalam ze ty dzien po mnie slubowalas![]()
hehe lubie wspominacHahaha dziękuje)) Jeśli chodzi o mnie to chyba sie znudzilo wlasnie takie fiu bzdziu jak to ujełaś
Chociaz wiadomo na dobra impreze by się poszło pobalowało
potańcowało kielicha wypiło pośmiało pożartowalo
Ale przeciez cale zycie przednami
ooo to Ty juz po stresie bylas :-) a ja sie dopiero zaczelam stresowacTy z Wesela wracalas a ja do fryzjera biegłam
![]()