reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
No a zapomnialam napisac ze udalo mi sie podnienic pampki 3 na 4 w sumie to nie bylo takie trudne:-D no i mam 2 paczki 4 i super bo juz w 3 sie od jakiegos czasu nie miesci:no: no tylko smiesznie bo w pasie to i w 3 sie zapinal az sie stykaly prawie tylko w udach za małe a w 4 to nawet sie moga rzepy nalozyc na siebie he ale w udach akurat :)

lece sie ogarnac na szczepienie idziemy ;) sie zwazymy i zmierzymy :D:D:D w koncu ;)

Igorek zasnal i ide obiadek zrobic dzis alla pesto ;)

No a zapomnialam napisac ze udalo mi sie podnienic pampki 3 na 4 w sumie to nie bylo takie trudne:-D no i mam 2 paczki 4 i super bo juz w 3 sie od jakiegos czasu nie miesci:no: no tylko smiesznie bo w pasie to i w 3 sie zapinal az sie stykaly prawie tylko w udach za małe a w 4 to nawet sie moga rzepy nalozyc na siebie he ale w udach akurat :)

lece sie ogarnac na szczepienie idziemy ;) sie zwazymy i zmierzymy :D:D:D w koncu ;)

Igorek zasnal i ide obiadek zrobic dzis alla pesto ;)
A jaki duży jest Igorek? Na moim leżą 4 jak ulał a waży 7800 i ma 71 cm

Dobra ja lecę zrobić remanent szafy Aleksa bo wyrósł z nowej partii:/
A i sobie uświadomiłąm, że skoro jestem w 17 grudnia to jestem z was wszystkich najmłodsza... Ehh i fajnie i źle

a u nas dziś była ciężka noc :angry:

Wojtek całą noc stękał i się wiercił .. ale przez sen.. ale oczywiście mamusia w takich warunkach spać nie mogła i czuwałam :-)

może to przez to, że moja córa wczoraj nakarmiła go słoiczkiem "Dynia z ziemniakiem" a do tej pory był na samym mleku
a015.gif

w każdym razie kontynuowałam mu to i dziś mu też podałam ten obiadek :-)
tak więc pierwszy raz moje dziecko je coś poza mlekiem..
i strasznie mu smakuje! i ładnie otwiera buźke i nie wypluwa tylko połyka :-D

a poza tym, to najęłam sobie nową ekipe na mieszkanie i robią chłopaczki szybko i sprawnie :-D no wreszcie jestem zadowolona
e020.gif

Laeczki a wychodzicie po szczepieniach na spacery??
u nas piekan pogoda zastanawiam sie czy po obiadku z nim nie wyjsc...
chyba mu sie nic nie stanie??
goraczki poki co nie ma...
ja zazwyczaj na wszelki wypadek przez dzień, dwa nie wychodzę ;-)

Ja wychodziłam ;-) ale Maciek nie miał gorączki...

Dziewczyny, jak wasze maluszki bawią sie na macie to rozwieszacie im wszystkie zabawki czy tylko jedną lub kilka? Ja wieszam jedną i jak Macol się znudzi to zmieniam na następną hmmm
ja wszystkie ;-)

I problem: Amelia jest na Bebilonie i cały czas ulewa, je 90 lub 120 ml co ok 3 godz ale pozniej tak skacze gada, ze tylko pawiowe fontanny ida.... co mam zrobić??
może warto jest sprawdzić czy nie ma refluksu? zróbcie usg brzuszka ;-)

reklama
Do góry