D
daffodill
Gość
Luuzna juz Cie nie lubimy!!
o kurcze jakas zdrada sie uszykowala...... nonono niemartw sie ja do niedawna tez mialam z julka taki kryzys
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luuzna juz Cie nie lubimy!!
pomyślimy
póki co spadam bo Twoja synowa chce spać i strasznie wyje
o kurcze jakas zdrada sie uszykowala...... nonono niemartw sie ja do niedawna tez mialam z julka taki kryzys
Magda teraz płaczę ześmiechu, bo pisałam już ofertę matrymonialną Alusia
A wyglądała tak:
UWAGA! UWAGA!
Oferta matrymonialna
Alan poszukuje uroczej towarzyszki do wspólnych zabaw (yhyym)
minimalne wymagania:
- nadziani rodzice
- spory posag po małżeństwie
- wzrost <80 cm
- dobra ogólna prezencja
- uznanie ze strony przyszłej teściowej
Każde zgłoszenie zostanie poddane surowej ocenie eksperta ds związków.
Fotografia amanta:-)
a my dzisiaj mieliśmy tragiczną noc
Lena co chwilę się budziła i płakała
ma biegunkę ale poza tym wszystko jest ok
to wszystko przez zęby-dziąsła ma już takie twarde jakby na dniach miało coś wyjść
biedny mój robaczek malutki
dzisiaj pokazała mamusi jak ślicznie potrafi się turlać
no i od kilku dni strasznie piszczy!
mój mąż wyjeżdza 9 maja a ja na początku czerwca wracam do pracy
Daffi u Ciebie też tak pada??
a my dzisiaj mieliśmy tragiczną noc
Lena co chwilę się budziła i płakała
ma biegunkę ale poza tym wszystko jest ok
to wszystko przez zęby-dziąsła ma już takie twarde jakby na dniach miało coś wyjść
biedny mój robaczek malutki
dzisiaj pokazała mamusi jak ślicznie potrafi się turlać
no i od kilku dni strasznie piszczy!
mój mąż wyjeżdza 9 maja a ja na początku czerwca wracam do pracy
Daffi u Ciebie też tak pada??
Luuzna - ze mna to troche nie tak. Ja byłam na grudniówkach od kwietnia do porodu a potem miałam przerwe więc nie dołąśczyłam tylko powróciłamZgadzam się
W listopadówkach (pamiętacie nie? - to te co coś do mnie miały) był jakiś durny regulamin wewnętrzny, który nota bene złamałam i o którym nie wiedziałam
Ja bardzo polubiłam Kalę no i pamiętam, że też musiałam się napostować, żeby poczuć się tu jak w rodzinie )))
MAggie do nas dołączyła i bardzo się cieszę, że napływ zewnętrzny jest Bo my otwarte babki jesteśmy i nie tworzymy chorej zamkniętej grupy!
Tak ma być :-)
Amen
hi hi hi, mój jamnik to tajniaki puszczadziewczyny mój pieś nas zaraz zagazuje!!kto miał do czynienia z bokserami to wiem o czym mówie!! to juz3 dzień!!masakra!!
Natalko oby szybko ząbki wyszły!!!
luuuzna moja córa po zobaczeniu zdjęcia powiedziała "ale fajny ten dzidziuś, kiedy do niego pojade?" ;-)