reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

I u nas po Świętach:tak:( bo A jutro pracuje na 12:no:)
Byliśmy cały dzień u teściów więc trochę odpoczęłam:-)
A miałam po czym wypoczywać bo wybrałam się na 11 z Tomkiem do kościoła:wściekła/y:
Był czas jego spania..ale diabełek pospał pół godziny i o 11.15 obudził się i w ryk:szok:
Nawet nie wiecie jak szybko dotarłam spowrotem do domu:wściekła/y: A złośnik darl się całą drogę:szok::szok::szok: Dobrze że po drodze nikogo nie spotkaliśmy;-) A w domu aniołek:wściekła/y:

I jeszcze jedno MUSZĘ napisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Sylwia i Marta...chcecie wiedzieć jaki ze mnie osioł:szok::baffled::zawstydzona/y:
Dziś wieczorem jak kładłam małego spać to spojrzałam na przedostatniego pampersa który mi został na noc:zawstydzona/y: I okazało się że ja już dawno używam 3!!!:szok::szok:
Hi hi tak to jest jak mąż jeździ na zakupy:-D Ja bym się wybrała na zakupy to bym mu 2 kupiła:-)

Dobrych snów dziewczyny...i Mokrego Dyngusa:tak:

reklama
Hej laski:)
Wesołych świąt:) choć troszkę się spóźniłam :)))
Aluś cały dzień marudny i nowa wiadomość idą nam dolne jedynki:)))))))
Aga to się zamotałaś:))
Mea super, że Agatka dobrze zniosła podróż
Dziękujemy za życzonka:)

Witam się ja ja;) Wesołych i pogodnych Świąt:) my dzisiaj mamy 3 miesiące;)
Jakieś 3 godzinki temu wróciliśmy od teściów więc tez troche odpoczęłam, Filipek był niańczony przez dziadków;) i całe szczęscie bo był koszmarnie marudny, teściowa zajrzała d buźki a tam....dwie wyrzynające sie dolne jedynki :szok: w szoku byłam, bo zarówno ja jak i mój mąz pono zacęliśmy ząbkowac a to podobno jest genetyczne ;) także wróciliśmy do domku i zakupilismy bobodent, mam nadzieję, że wyjda szybko:) a ja dalej mam okres..., to już 13 dzień..(biorę tabletki anty a przy pierwszym opakowaniu podobno takie rzeczy się zażają, no ale żeby eciało ze mnie tyle co w 2 dniu krwawienia to już przesad..;/). No nic, ide pod prysznic , obejrze coś w telewizji i kłade się spac;) jutro znowu w gościnę- tym razem do moich rodziców, także dobrej nocy dziewczyny :)

a u nas mała rocznica dokladnie rok temu zrobilam domowy test ciażowy i wyszły 2 kreseczki
aż się łezka w oku kreci na to wspomnienie
wow... ja test zrobilam 29 kwietnia takze jeszcze troszeczke musze poczekac na swoja rocznice... dzis mi sie snilo ze jestem w ciazy i ze bede miala synka:-)

Witam,

Święta, święta i prawie już PO ... :)

Opowiem po trosze jak tam Chrzciny przeżyłam (wsad dwóch jpeg. w albumie) ....
Pisałam kilka dni temu, że młody zachowuje się dziwnie po szczepieniu i niestety trwało to chyba do wczoraj , piszę chyba bo nie wiem do końca jak to się będzie miało dzisiaj, jednak obserwuję powrót mojego synka takiego jakiego znałam przed szczepieniem :) Od środy miał osłabienie po 35*C, w porozumieniu z pediatrą miałam obserwować i tyle .... Szogun był marudny, nie uśmiechał się w ogóle, dosłownie ponure dziecko które tylko musi być noszone, przelewa się przez ręce dosłownie - zdziczeć można! wczoraj było to samo a nawet ciut gorzej bo apetyt mu nie doskwierał jednak Chrzciny odbyć się musiały ....:) w Kościele z Nami Chrzczonych było 6 dzieci, My jako jedyni mieliśmy ze sobą nosidełko samochodowe co Nam przyznam bez pardonu uratowało (__)__) pupy :p
Dzieci darły się bez przerwy a Nasz Szogun spał w najlepsze przez całą mszę, przespał nawet kropidlenie :) Przyjęcie zrobiliśmy małe na 8 osób (8 liczone z Nami), rodzice chrześni, rodzicie i jedni i drudzy, i koleżanka ma :)) Nie chcieliśmy robić na więcej ... Na więcej zrobi się na komunię :) Uzbieraliśmy dużo $$$$ pieniążki wpłyną na konto młodego, dostaliśmy dużo fantów wcześniej jeszcze od znajomych :) i jakoś Nam ten dzień przeleciał nie wiadomo na czym :)

wow... ja test zrobilam 29 kwietnia takze jeszcze troszeczke musze poczekac na swoja rocznice... dzis mi sie snilo ze jestem w ciazy i ze bede miala synka:-)
29 kw. to będzie 4 rocznica naszego ślubu
a mi też się dziś śnił poród ale nie bolało tylko jak już miałam przec to zaczęlam panikowac że jak ja sobie dam radę z 2 dzieci:-D

29 kw. to będzie 4 rocznica naszego ślubu
a mi też się dziś śnił poród ale nie bolało tylko jak już miałam przec to zaczęlam panikowac że jak ja sobie dam radę z 2 dzieci:-D
hehe, ale masz sny....:)

no i po swietach, do nas dzis moi bracia przychodza, az sie boje, ze mnie wrzuca pod prysznic czy cos...( kiedys wrzuclili mnie do wanny pelnej wody)a potem jedziemy do pradziadkow Olka...i bedzie tez dziadek( zobaczy go w koncu....2 raz!:/)

reklama
Do góry