reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam w piatkowy przedweekendowy poranek :tak:

Dziecinka moja drzemie a ja jak zwykle rano - relaksik, kawka, internet, Dzien dobry tvn... :-)

Mam tak duzo pracy i przygotowan przed wyjazdem (w srode jedziemy do Polski i zostaje tam az do 8 maja :tak:). Oczywiscie jest tego tak duzo ze nie wiem za co sie zabrac wiec nie robie nic ;-) Szkoda ze zadna z Was nie mieszka kolo mnie bo tez bardzo chetnie bym sie spotkala.

reklama
No wlasnie ja tez jakas nakrecona jestem . Z tym ,ze ja nie biore tabsow a przed ciaza bralam przez 6 lat. Sadze wiec ze libido wzroslo mi wlasnie z tego powodu chociaz i wczesniej nie narzekalam ;).

Co do spotkania to ja ostatnio nawalilam. Wzielam numer od Karnitynki i sie nie spotkalysmy bo mi zabraklo casu.
Teraz lecimy do Polski 30.03 . Moj M wraca 6 .04 a ja zostaja jeszcze na tydzien. Moze tym razem sie uda.
A wiecie czemu ja zostaje???? Bo robie cycki juz 6.04 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie chcialo mi sie czekac do czerwca i latem biegac z jakimis plastrami czy pasami.
Tak wiec za 2 tyg bedzie ze mnie nowa JA.

tak jak mówiłam wstawiam zdjęcie mojego tatuażu :) takie moje uczczenie całej mojej rodzinki :)

Załączniki

• P1040895..jpg
    P1040895..jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 35
Wszechstronnego masz meza - polki, tatuaze... :-D Cos jeszcze ciekawego robi?

Bardzo fajnie! Mysle ze na inne imprezy tez Ci posluzy :tak:

Ja jestem zagorzala fanka espresso :tak: A wieczorami Inka, obowiazkowo rozpuszczalna (nie w torebkach)
oj wszechstronny to on jest ;) wszystko w domu potrafi zrobić :tak: na komputerach dobrze się zna, na elektryce, elektronice (nianie mi zrobił :-D), tatuaże, malowanie i remonty domu, oj dużo by wymieniac, jednym słowem mam w domu złota rączkę;)

reklama
i ja jestem bardzo zadowolona z chusty;-) naprawdę mi się przydaje...:tak: Fajne wiązanie to podwójny koala;-) nakońcu robimu węzeł przesuwny i łatwo dzieciaczka dopasować;-) juz teraz dla mnie wiązać piotrusia to chwila moment;-);-)

to świetnie;-) a zdjęcia ze chrztu śliczne;)

myśle, że super extra:tak::tak::tak:

Ech tatuaże kiedyś bardzo chciałam ale od jakiś dwóch lat mi się odwidziało więc się cieszę, że nie zrobiłam, chciałam sobie na karku zrobić znak chiński.... W sumie mały tatuaż nigdy nie będzie szpecił i zawadzał;-);-)

a ja jestem po rozmowie z niańką;-) kobieta przyjdzie do nas od maja:tak::tak::tak: Zaklepana na 100%, cieszę sie, fajna babka i nie bedę musiała juz nikogo szukać;-)
ja mam 5 małch tatuaz y i zadnego nie żałuję( jak narazie przynajmniej;))

ciesze się że znalazłas dobrą nianię, podobno w dzisiejszych czasach to trudne :)

Do góry