U nas jest to samo, skończył się etap, że cyc najlepszy na wszystko;-) jak nie jest głodny to nie je, rozgląda się wszędzie dookoła, śmieje sie ale cyca nie trąci;-)
witajcie laseczki.... u mnie jest tak samo jak u Marty... staram sie jak moge,,, a ona jak nie to nie i juz/!!!? uparciucha mam,,,, dokarmiam ale tylko raz - na wieczor po kapieli,,,, poza tym mala ciagnie cyca... mam nadzieje ze jak najdluzej uda sie taki staqn utrzymac
bylismy dzis u okulisty.... babka wspaniala... normalnie zupelnie inna niz ta poprzednia...ale myslalam ze sie poplacze jak nacisnela malej pod oczkiem....normalnie palca pod galke oczna w oczodol jej wsadzila ale wystarczylo ze troche mocniej nacisnela i wylecialo tyyyyyyyyyyyyle zielonej ropy!!fuj!!!
nawet mnie dotykala zeby pokazac jak malej to musiala zrobic... jednak .. no coz musimy czekac -postawila diagnoze ze mala ma ten kanalik zapchany i ze jesli po tym dzisiejszym nacisku nie przejdzie to mamy sie zglosic za 2 miesiace... da nam wtedy skierowanie do kliniki okulistyczznej na przetkanie kanalikow...
dlaczego dopiero za 2 miesiace?? bo ponoc w okolicach 5 miesiaca udraznia sie jakis kanalik zatokowy miedzy oczkiem a nosem i czesto samo sie to udraznia... no i powiedziala ze zaden antybiotyk i domowe masaze nie pomoga bo musialabym jej je robic tak gleboko i mocno jak ona a to dla doroslego jest bolesne a co mowic dla dziecka... w kazdym badz razie jestem bardzo zadowolona z wizyty tzn z pani doktor ..a to nieczsesto sie zdarza...