reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

NO ja z rozpedu zrobilam jeszcze buraczki podsmazane i sosik czosnkowy do ziemniaczkow i jestem wyrobiona tylko musze sie pomalowac ale to pozniej zeby makijaz byl swiezy haha no i w co ja sie ubiore zeby jakos zamaskowac te faldy moglam sobie gorset jakis zamowic T pewnie by wolal zebym go powitala w neglizu:szok::szok: :szok::-D

reklama
Moze i racja ja poprostu mimo iz sie zabezpieczalismy no w depresje bym popadla jkbym byla w ciazy raczej to nie mozliwe ale....

jeju dzis chyba test zrobie bo niewytrzymam psychicznie tego a potem zapisze sie do gina niech to cholerne ubezpieczenie juz przychodzi
moj a polozna mowila ze 6 tygodni to wczesny polog a tak moze sie ciagnac nawet do 4 m-cy w zaleznosci od organizmu kobiety...
przez 9 -cy mialysmy burze hormonow i nie kazda z nas od razu bedzie miala reguralne okresy...
i kazda moze dostac w roznym czasie..

jak sie zabezpieczaliscie to na pewno nie jestes w ciayz:)

mysle ze to nic zlego, ale zawsze leppej isc sprawdzic dla dwietego spokoju...

Wika ja tez bardzo pozno okres dostalam na poczatku sciagalam troche mleko i to pewnie dlatego nie stesuj sie zrob spokojnie test bo i tak nie da Ci to spokoju ale na pewno bedzie dobrze a poza tym pamietam pisalas ze mialas 4 dni krwawienie moze to byl okres trzymam kciuki

NO ja z rozpedu zrobilam jeszcze buraczki podsmazane i sosik czosnkowy do ziemniaczkow i jestem wyrobiona tylko musze sie pomalowac ale to pozniej zeby makijaz byl swiezy haha no i w co ja sie ubiore zeby jakos zamaskowac te faldy moglam sobie gorset jakis zamowic T pewnie by wolal zebym go powitala w neglizu:szok::szok: :szok::-D

jak Cie widzial tyle tygodni temu i pewnie duzo schudlas od porodu to bedzie zszokowany ale pzytywnie!!
ale gorste pewnie by byl dla niego mila niespodzianka zwlaszcza taki erotyczny :D hahaha

Wika ja tez bardzo pozno okres dostalam na poczatku sciagalam troche mleko i to pewnie dlatego nie stesuj sie zrob spokojnie test bo i tak nie da Ci to spokoju ale na pewno bedzie dobrze a poza tym pamietam pisalas ze mialas 4 dni krwawienie moze to byl okres trzymam kciuki

wlasnie moj pierwzy trwal 4 dnia drugi 3.. i to takie skape...

a moje dziecie znow przesypia pore jedzenia i plan dnia strzelił
ide sobie kawke zrobic ...
EMIRA ciebie to na NK podejrzałam
ty to bez włosów byś nawet pieknie wygladała:-)

O jak milo to slyszec :-) ale jestem pewna ze jakbym obciela wlosy tak jak Ty to akurat w moim przypadku bylaby (jak to okreslilas :-D) wioska.

Krem nazywa się emla cream 5%

Dzieki :tak: Poczytam sobie o nim.

Dzieki a te palki to pałki od kuraka :-D

Dobrze ze wiem co to kurak bo glupio byloby znowu pytac ;-):-)

czekam az mi odpiszecie jak na szpilkach :(:(:(:(:):):(:):( chyba popadam w paranoje i depreche razem wziete

Lepiej zrob test i my bedziemy czekac jak na szpilkach na wynik ;-) A tak naprawde to mysle ze to burza hormonow i bedzie ok.

Swoja dorga ciekawe ktora z nas zaciazy po raz kolejny jako pierwsza? :-) Kiedys byly zawody ktora urodzi jako pierwsza to teraz mozemy zrobic taki konkurs :-D

Ja sie na ten konkurs nie pisze :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::confused::confused::confused:

ehh po co mi byly te 3 razy ?? teraz mam paranoje jak nic.... oczywiscie sie zabezpieczylismy i co wiadomo nigdy nie ma 100 % pewnosci ....

dzis robie test :baffled: jak wroci M no padaka zraz zawalu dostane no

reklama
Hej laski dawno mnie nie było:(
Widzę Wika, że już podejrzewasz ciążę. Może to nie to zobaczymy:))
Karnitynka super, że twój wraca i nawet nie zwróci pewnie uwagi na wygląd:)
A co umnie? Nadal to samo:) Aluś rośnie, przesypia całe nocki a za 2 tygodnie mamy szczepienie. A i mam pytanie czy teraz wystarczy kupić 5 w 1, żeby był raz kłuty????

Do góry