reklama
D
daffodill
Gość
cooooooooooo???????U mnie czeka się uwaga...... ROK!!!!!!
o boshe!!!!!!!! u mnie pewnie z miesiac lub dwa.. zreszta nie wiem ostatni raz badanie mialam jak bylam mala..a szkolne bilanse to tylko odczyt z tablicy ktora znalo sie na pamiec.
D
daffodill
Gość
hahaa najbardziej podoba mi sie Twoje "nie do wiary".....Daniel dziś pospał w dzień - nie do wiary!
mąż zrobił obiad - nie do wiary!
przytyłam 1 kg - nie do wiary! (obżeraj się tak dalej...)
zimno na zewnątrz jak cholera, spacer dziś sobie odpuścimy.
a ja za to nie wiem co zrobic na obiad..
jakies pomysly?????
A
AnOoLa88
Gość
ale sie rozmarzyłyście o tym ślubie 
toż my cywilny bierzemy tylko..
sukienke kupilam za kolano taka srebrna za 129zł
ubiore to zapodam fote i Wam wrzuce 
sukienke kupilam za kolano taka srebrna za 129zł

D
daffodill
Gość
o boshe to zes wymyslila!!!!!!! taki kawal drogi.... co ja bym bez mojej ammy zrobila.. zbyt mocno jestem z nimi zwiazana.Daffi jak tak tanio to przenoś się tu do mnie.Będziemy razem na spacerki pomykać
![]()
D
daffodill
Gość
ja jestem po i nie moge cos sie skuni pozbyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale sie rozmarzyłyście o tym ślubie
sukienke kupilam za kolano taka srebrna za 129złubiore to zapodam fote i Wam wrzuce
![]()
Pauluś89
Grudzień 2009
ale sie rozmarzyłyście o tym ślubie
sukienke kupilam za kolano taka srebrna za 129złubiore to zapodam fote i Wam wrzuce
![]()
Ja też cywilny i miałam czarno białą za 150
Pauluś89
Grudzień 2009
Ja mam tak samoo boshe to zes wymyslila!!!!!!! taki kawal drogi.... co ja bym bez mojej ammy zrobila.. zbyt mocno jestem z nimi zwiazana.
NeSSi
Moderatorka
Jestem zła!
:/ i smutna ...
Jestem po wizycie u pediatry, kiedyś pisałam, że mały ma cielistą wysypke i ile bym jej nie nawilżała to robi się z Niej skkrupa, teraz już wiem czemu ...
Mamy AZS oraz skaze białkową uwaga po : Bebilonie HA! a dawałam mu tylko od czasu do czasu .... :/ bo ja mleka nie spożywam tyle tylko co odrobinę do bawarki.
Dostałam Bebilon pepti1, Locoid Crelo - ale to sterydowiec ! , kupiłam Emolium olejek, Emolium do twarzy krem i Pharmaceris Atopic-Balneo żel do mycia ciała.
Mały waży 5400, trochę za dużo, jak na niecałe 3 tygodnie od wczesniejszego wazenia przytył 700 :/
Teraz pytania do atopowych i skazowych mam:
- co stosowac do mycia włosów ?
- to co kupiłam do ciała jest ok ?
- czy ten Locoid Crelo mogę stosować w pachwinkach i włosach ??
:/ i smutna ...
Jestem po wizycie u pediatry, kiedyś pisałam, że mały ma cielistą wysypke i ile bym jej nie nawilżała to robi się z Niej skkrupa, teraz już wiem czemu ...
Mamy AZS oraz skaze białkową uwaga po : Bebilonie HA! a dawałam mu tylko od czasu do czasu .... :/ bo ja mleka nie spożywam tyle tylko co odrobinę do bawarki.
Dostałam Bebilon pepti1, Locoid Crelo - ale to sterydowiec ! , kupiłam Emolium olejek, Emolium do twarzy krem i Pharmaceris Atopic-Balneo żel do mycia ciała.
Mały waży 5400, trochę za dużo, jak na niecałe 3 tygodnie od wczesniejszego wazenia przytył 700 :/
Teraz pytania do atopowych i skazowych mam:
- co stosowac do mycia włosów ?
- to co kupiłam do ciała jest ok ?
- czy ten Locoid Crelo mogę stosować w pachwinkach i włosach ??
reklama