reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam się!!!
Oznajmiam, że moja ksiezniczka tez jest do wziecia, polecam rocznik 2010:-D:-D:-D

Mea chetnie sie spotkam z wami:tak::tak::tak:

A ja dzisiaj przy okazji spacerku doszlam do mamy i normalnie az sie lepiej czuje psychicznie:sorry2::sorry2::sorry2: nie ma to jak pogadac z doroslymi ludzmi:blink::blink:
co do spotkania to ja jestem za!! ;)
allitka babo sorry zem w tym szpitalu nie pogadala z Toba ale normalnie nas wtedy brali na sale i troche zamieszania bylo ;p ale fajnie bylo Cie spotkac :-D

no i rocznik 2010 rządzi ;p

cherie pokazalam mojej Maji Twojego Danielka to sie usmiechnela :-D
no i wlasnie moja myszka od dwoch dni sieladnie usmiecha.. najbardziej jak jest 19 i ją rozbieram do kąpieli :-D

reklama
Nie zmieniam:no: 3 chłonną znakomicie i rano ma suchą pupę:tak:

No ale eeeej ostatnio się dużo chłopów rodzi i co to będzie?

Wiecie co - mój Aluś ma dołeczki w policzkach:szok::szok::szok:
Nikt w mojej i w T rodzinie nie ma dołeczków:szok:
:-D
Moja też ma jak robi grymasy:-) Tzn wtedy to najlepiej widać. No ale u nas ma każdy:-p

Moja Mysza za dnia to dziś spała ja wiem? Może z 1.5h jakby te wszystkie 10 minutówki do kupy złożyć. Widać po niej, że ledwo żywa ze zmęczenia, ale uparta strasznie. Dobrze, że mi w nocy ładnie śpi:)
Tylko się zastanawiam bo dziś jak już zaśnie na te pare minut to budzi ją atak płaczu. Trwa z 5s może. Taki nagły. Jakby koszmara miała.. Dziś tak 3 razy było lub 4. Dziwne.. Co to może być..

OOO to już:tak::tak::tak:

Trenuje lekkoatletów i pływaków:tak: a ja jako dawna mistrzyni short tracku nauczyłam Małego szybko na łyżwach jezdzic, a na nartach z racji pasji...:tak: w zeszłym roku debiutował i było ok.
a balet.... hmmm super:-)

kurcze to ty sportsmenka jestes :)

Oja a ja za nivea place 9 zl za 63 sztuki w realu nieraz z neta jak wiecej zamawiam za 7.5:) Nie mam jak do biedronki jechac za daleko i sie boje autem poki co hihi

ja kupuje chusteczki z lidla ... 80 sz za niecale 6 zl :) kilka juz roznych probowalam i te sa najlepsze !!

Nie zmieniam:no: 3 chłonną znakomicie i rano ma suchą pupę:tak:

No ale eeeej ostatnio się dużo chłopów rodzi i co to będzie?

Wiecie co - mój Aluś ma dołeczki w policzkach:szok::szok::szok:
Nikt w mojej i w T rodzinie nie ma dołeczków:szok:
:-D

Ja też jak nie ma kupy to nie zmieniam:tak:
A Tomek też ma dziurki..po mamusi:-D

dzieki mi sie nie podoba i jakos nie chcialam go wstawic.. zreszta ja swoich zdj nie nawidze!!!!!:wściekła/y:

Czemu ja cię nie mam na NK:-(

teraz mi smutno i mam mega doła!!!
czuje sie gorsza!!!zabrzmialo to jakby mamy butelkowe nie chcialy i nie próbowaly!!!:-:)-:)-:)-:)-(

Przestań się zamartwiać...ja też bym tak długo nie dała rady ściągać czy próbowa uczyć;-)

Może Tomek też będzie taki zdolny;-)

nom:-) i uzywamy chusteczek nawilzajacych Dada. 72szt za 3zl z groszami. Sa super:tak:

My wczoraj je odkryliśmy..u nas 3,99 zł...ale dobre są tylko te naturals bo te lawendowe jak dla mnie zbyt mokre:tak:

reklama
Do góry