A ja sie musze pochwalic !
Myslalam ze sie zawidolam na mezu dzisiaj ,zadzwonil rano pytal jak dzieci ,co tam u nas itp ...a ja czekalam ...( mamy dzisiaj 9 rocznice slubu) mysle pogada pogada i zlozy zyczenia ,a tu nic ! pogadalismy a on ..." no dobra niuniu zadzownie jeszcze pozniej i sie rozloczyl !
Mysle o ty chamie zapomiales ! Biore w nerwach tel aby napisac mu ze cham z niego itp ...ale mysle ....Poczekam moze se przypomni i zadzwoni.
Tak wiec czekam dalej !
Zadzwonil jeszcze raz ok 17 ...popytal o dzieci pogadal co tam w robocie i tyle ...i mowi ...ok skarbie zadzownie jeszcze pozniej !
Ja pierdziele se mysle ZAPOMIAL jak nigdy nie zapominal tak DZISIAJ NIe pamieta! buuuu!
bawie sie z Filipem ok 17.30 ...jak dzwoni ktos mi do drzwi .... otwieram a tam Jarka kolega z olbrzymim koszem kwiatow
( kolega ma kwiaciarnie ahahha ) i Mowi " maz ci dziekuje za cudowne dzieci i 9 lat meczarni z nim "
NO KOCHAM MOJEGO MEZA !!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadzwonil do mnie ok 18 i zas pyta jak dzieci itp ...a ja do niego ....stary taz ja myslaam ze zapomiales ...a on ...NO wkoncu dzwonie i dzownie i czekam czy sie pochwalisz ze cos dostalas czy nie .....okazalo sie ze kolega mial byc juz rano ale sie nie wyrobil i przyjechal jak o 17 kwiaciarnie zamykal dopiero ahahaha