reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

my narazie nie planujemy pokoju dla dziecka bo nie dysponujemy takowym miejscem ... zrobimy za to sypialnie dla nas z lozeczkiem ... na jakis czas powinno starczyc :) a dziecko swoj okoj dostanie juz w nowym domu mam nadzieje :)

To tak ja My ...zresztą i tak chyba najwygodniej jak dziecko przez pierwszy rok jest blisko ...później trzeba będzie szybko domek stawiać ;-)
U Nas włąsnie skończył się remont łazienki i malujemy jeszcze całe mieszkanie :baffled: Bałagan jest jak diabli:szok: Mam już tego serdecznie dosyć...jeszcze tylko sypialania została do pomalowania ,ale to jutro wpada znajomy i dokończy a ja tymczasem biore się za ogarniecie tego bałaganu :tak:

reklama
Cherie, to pewnie od tych nocnych pogaduch na forumkowie :-D:tak:
Ja też długo nie mogłam usnąć, bo mały mi buszował razem z sałatką w brzuchu ;-)
Ja tez nie mogłam zasnoc ,najpierw walczyłam z komarami - wybiłam dziadostwo co do jednego !!!! Pozniej dzidzia tak buszowała ze zasnac bylo ciezko !!!!!!Co kładłam reke na brzuchu - Spokój co reke zabierałam zas buszowanie !!!! Powiem wam ze juz dzidzia niezle kopie !!!! Nawet teraz daje czadu !!!!!

Ja tez nie mogłam zasnoc ,najpierw walczyłam z komarami - wybiłam dziadostwo co do jednego !!!! Pozniej dzidzia tak buszowała ze zasnac bylo ciezko !!!!!!Co kładłam reke na brzuchu - Spokój co reke zabierałam zas buszowanie !!!! Powiem wam ze juz dzidzia niezle kopie !!!! Nawet teraz daje czadu !!!!!

moje się właśnie przestało wiercić. już się bałam, że coś jest nie tak, że nie czuję ruchów dziecka, a tu niespodzianka :-)

zastanawiam się nad chwilką na słoneczku, mam olejek z wysokim filtrem, może nie wyskoczą mi jakieś plamy...
ja się już nie raz opalałam.. i przyznam że raz mi się nawet zasnęło ok 17..:eek::eek: póki co plam nie mam ;)
A mnie wczoraj tak wzieło ze do kanapek z pasztetem zapodałam CEBULE - mniam !!! he he he !!!
świnia...:no::angry::angry: niedobry Asik ;p;p
ja mam arbuza i co ico?
i sie nie podziele ;-D:-D:-D

To tak ja My ...zresztą i tak chyba najwygodniej jak dziecko przez pierwszy rok jest blisko ...później trzeba będzie szybko domek stawiać ;-)
U Nas włąsnie skończył się remont łazienki i malujemy jeszcze całe mieszkanie :baffled: Bałagan jest jak diabli:szok: Mam już tego serdecznie dosyć...jeszcze tylko sypialania została do pomalowania ,ale to jutro wpada znajomy i dokończy a ja tymczasem biore się za ogarniecie tego bałaganu :tak:
My tez nie bedziemy szykowac pokoju dla dzidzi ,
raz ze miejsca brak - 2 pokoje w tym jeden zajety przez Patryka
dwa ze ja i tak wole mniec dziecko przy sobie co by spokojnie spac i wygoda nie ma ze to czy tamto :)

Z Patrykiem tez byl osobny pokoj hahah ale po tygodniu szybko zrobilismy przemeblowanie i wzielismy malego do nas :)

Teraz wiem ze jak male podrosnie pojdzie do brata do pokoju jak nic !!!

Co do remontu ...Wierze !!!!! Ja przechodziłąm to dokładnie rok temu ,cała chata remontowana na wakacje była ....matko boska co sie mojemu nazbierało za bałagan ...nie dosc ze wyremontował wsio to jeszcze posprzatał bo ja fochem strzeliłam ze obiecal ze syfu nie bedzie ahahhahahahah A BYŁ !

Co do remontu ...Wierze !!!!! Ja przechodziłąm to dokładnie rok temu ,cała chata remontowana na wakacje była ....matko boska co sie mojemu nazbierało za bałagan ...nie dosc ze wyremontował wsio to jeszcze posprzatał bo ja fochem strzeliłam ze obiecal ze syfu nie bedzie ahahhahahahah A BYŁ !
hahahahaha nieźle..:-D:-D
my planujemy się od przyszłego tygodnia zakupić w panele podłogowe do pokoju.. do kuchni wykładzinę chyba.. albo też panele..pozmieniać meble ..ogolnie remont jak trza bedzie.. tylko mysle nad kolorem ściany do sypialni.. oczywiscie dzidzia bedzie spać z nami w pokoju.. więc chce jakis przyjazny kolor mieć.. macie pomysly?

ja się już nie raz opalałam.. i przyznam że raz mi się nawet zasnęło ok 17..:eek::eek: póki co plam nie mam ;)

świnia...:no::angry::angry: niedobry Asik ;p;p
ja mam arbuza i co ico?
i sie nie podziele ;-D:-D:-D
kurde a mi sie cos słabo robiło na słoncu i jakos nie wychodze ostatnio ....bo sie boje !!! A tez bym to cielsko troche opaliła ...pieknie sie bede prezentowac nad morzem pod koniec wakacji ahahhahahaha - wrecz jak albinos !!!

A co do arbuzaaaaaaaa TEZ mam haaaaaaa !!!!! zakupiłam se dzisiaj - codzienie kupuje - arbuz u mnie musi byc !!!!!!!

reklama
Do góry