AŚKA SPOKÓJ!
spokojnie, bo Ci nerwy siądą
Ja dziś jadę chrzciny załatwić, bo ileż można...
NO juz sie uspokoiłam bo nie wydalam az tyle kasy co myslalam ahahhahah
Właśnie Asia spokój:-)
Ja dałam radę sama z teściową a miałam 22 osoby w domu i chorą rzygającą Hanię do tego;-)
A potem reszta zaczęła srać i rzygać więc tych chrzcin nikt nie zapomni:-)
NO ja cie to wogole podziwiam !!!!!!!!!a chrzciny beda zapamietane do konca zycia nie ma co hahaha !!!!!!!!!!!!!
My też mamy za sobą w miarę dobrą nockę więc i humor lepszy:-)
Jak zasnął o 20 to spał 3 h i potrm dopiero o 5 zaczął marudzić ( w międzyczasie oczywiście budził się na karmienie)...ale jak popurtał to znowu przysypiał...aż w końcu o 7 zrobił kupsko..znów mi się przesikał więc musiałam go całego przebrać no i już się Hania obudziła więc po spaniu
ale grunt że wieczorem nie ryczał:-)
Dziewczyny co z tym masowaniem brzuszka???? Czy nikt mnie nie czyta:-(
a ja uwazam ze nie ma racji tesciowa ! jak patryk mial zatwardzenia to termometr szedl w ruch i sie do niego wcale nie przyzwyczail choc i takie opine sa - co prawda nie uzywalam tego za kazdym razem - byc moze dlatego ! co do brzuszka i jego masazu ! byc moze jest podobnie
Dasz rade kobieto;-)obys tylko przywiozła dobre wiesci;-)
no wlasnie oby tylko z agatka wsio bylo ok
Pojedyńczy śluz moze sie przytrafić;-) gorzej jak sie powtarza.
zgadzam sie gorzej jak sie pojawia za kazdym razem
podejzewam ze moj tez mnie kiedys spakuje ale za walenie fochem hahahs
moja tez za duzo nie spi w ciagu dnia ale na szczescie nie wyje jak stado wilków
lezy oglada wszystko wkoło
macha raczkami
oczywiscie co jakis czas biore ja na rece chodze po mieszkaniu
a gadam do niej prawie non stop
juz czasami nie wiem co mam mówic
troche ja pobujam w lezaczku
ja czasami jak sie rozgadam to nadaje jak katarynka nakrecona
Asia w domu robienie na tyle osób też ci pojedzie po kieszeni. Jak zaczęłam liczyć ile mi wyjdzie to mi włosy dęba stanęły
u nas bedzie 18 osob ! zakupy wyniosly mnie 600 zl (mam juz wszystko oprocz pieczywa ),odpadly mi ciasta bo to zrobi tesciowa i wlasnie dowiedzialam sie ze tort tez mi odpadnie bo to moja mama zaplaci
bedzie
pierwsze danie rosoł
drugie danie ziemiaki i pyzy +sos ,3 rodzaje surowek, kotlety mielone w sosie, schabowe , udka , devolaye z serem i pieczarkami !
pozniej bedzie ciasto (3 blachy ) tort , kawa herbata,szampan ,owoce
pozniej bedzie zimna taca - (wedliny i sery) ,jajka z majonezem , 3 salatki (z ryzem ,z makaronem ,gyros) , sledzie , koreczki , pieczone pieczarki i wystawie cieple miesa bo na bank zostanie mi z obiadu bo moj jarek oszalal nabral tego tyle ze jeszcze mi na kilka obiadow zostanie !!!!!!
do picia postawie gin (kupilam 3 x 0,7l ) z tonikiem - nie ma chlania bo raz ze nie wypada taz to dziecka dzien ,dwa bo jarek wyjezdza w nocy wiec i tak sie szybko goscie zmyja bo bedzie musial odpoczac
wiec mnie chrzciny wyniosa jakies 700 zl w domu
( bez ubranka ,oplat w kosciele itp )