kopciuszek2107
Fanka BB :)
A nie mowilam ze Mee zaskoczy z nienacka
:-)taka pewniara i co???
I ja pognalo wczesniej;-)no ale najwazniejsze ze ma to juz za soba i jest teraz szczesliwa mamusia:-)GRATULUJEMY ROWNIEZ TATUSIOWI!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem wiem zauwazylam jak pisalam ktory to tydzien i dzien ciazy - juz poprawione !ASIA zglaszam poprawke,na liscie pisze ze "Bianka " przyszla na swiat a nie Agatka;-)
chociaż Ty jednaAnoola widzę, że już wyraziłaś swoje oburzenie;-);-);-)
Co za cwaniara!!! a widziałaś jak wczoraj pisala, żebyśmy sie sprężyły i dziś urodziły-ja se fajnie śpię a tu sms o Żabce-Franca nawet do rana na mnie nie poczekała:--
-
-(
We wtorek mam iść do szpitala-ale ja im tam nóg nie rozkracze nie wcześniej niż 1 stycznia
Jak już tyle wytrzymałam to teraz nie popuszczę![]()
W koncu nas dzisiaj wypuscili ze szpitala
W domku najlepiej, Piotruś troche przybrał na wadze więc nie powinno byc źle, kontrolnie wybiorę się do pediatry w czwartek zeby sprawdzic jego przyrost wagi.
Nessi juz niedlugo!! ciesz sie nockami poki mozesz