reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

MEA miedzy świetami a Sylwestrem to ja Cie już nie chce :p
ja mam zamiar sie wypakować przed świetami - tak co na świeta do domu zlece.. albo potem po Nowym Roku.. ot taki se plan mam :-D

Opowiadaj lepiej jak tam szpital? :p
bo widze że połozne całkiem fajne skoro zachwalasz :0 trafiłaś na mojego seksownego dzina? :-D

reklama
Mea witaj na starych śmieciach!!!!
dziewczyny ja juz niw yrabiam psychicznie:-(dzis mnie takie doly łapią, że szok:szok::szok::szok: Jeszcze tesciowa jak zczaiła, że ja chora to mi chce gripexa wciś:-:)-:)-:)-(

wlasnie doczytuje akcje z daffi i sie zalamuje !!! w rydultowach juz by byla scieta i nwet by sie nie zastanawiali !!!
wszedzie juz by ja pocieli dawno chyba :eek:nawet na krowej w warszawie gdzie sa mega za porodami rodzinnymi po 24h jak nie idzie tną :tak:
ale w tym jej szpitalu zawsze jakies dziwne akcje miala...przynajmniej z tego co opisywala a to tetno dziecka spadalo i nikt nie reagowal:szok: a to cos innego...w innym szpitalu to przy takich spadkach jak ona pisala ,ze miala to by natychmiast cieli...jakas rzeznia a nie szpital:no::wściekła/y: może mąż coś zadziała jak przyjedzie ...miejmy nadzieje...albo padnie dziewczyna z wycieczenia ,zaczniej mdlec i beda musieli ciąc...jeszcze ja pocieszyli,ze dziecko duże :szok: no ładnie :szok::szok::szok: to co dopiero bedzie pozniej jak ona teraz juz nie daje rady:szok::no::wściekła/y:

Anoola nie patrz na niego bo to o dupe rozczas-mnie te wszystkie cyferki doprowadzaja do szewskiej pasji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hehe, spoko już nie patrzę.. :p

alem głodna.. ale nie bede jeść.. bo i tak za duzo już waze.. wezme sie za jakas robote .. albo zgwalce chlopa jak wroci co by sie pozbyc troche kalorii a potem zjem se ciastko , O!!

hej, a umnie dzis w brzuchu jakas burza,
mala bolesnie sie mosci, brzuchol twardnieje bardzo
nie wiem co tam sie dzieje

z Dafikiem biednym to ja nie wiem, ale to juz troche nieludzkie tak dziewczyne trzymac...

@Cherie gratulacje serdeczne a mialysmy ten sam terminek...
czuje sie jak maluch na formule jeden, jedna za druga mnie wymija :tak:

UWAGA MACIE PRZED SOBA MAKSYMALNIE WQRWIONA MEE ... SZLAK MI TRAFIL WSZYSTKO Z DYSKU !! NIE MAM ANI POL ZDJECIA Z CZASU CIAZY, WSZYSTKIE PLIKI Z MUZA, FILMAMI, ZDJECIAMI ... NO MEGA ZALAMKA !!!

MEA miedzy świetami a Sylwestrem to ja Cie już nie chce :p
ja mam zamiar sie wypakować przed świetami - tak co na świeta do domu zlece.. albo potem po Nowym Roku.. ot taki se plan mam :-D

Opowiadaj lepiej jak tam szpital? :p
bo widze że połozne całkiem fajne skoro zachwalasz :0 trafiłaś na mojego seksownego dzina? :-D

jak bys chciala zeby cie ordynator puscil na swieta kochana to musisz sie sprezac ... ostateczny termin niedziela/poniedzialek !!!!

Stukam się herbatką:) Zaraz Was ponadrabiam. Dodam coś od siebie.
U nas dobrze, nocka średnia za nami, ale od rana ostro wzięłam się za porządki. Tak troszkę przedświąteczne, ale te generalne będą od poniedziałku. Mała coraz częściej się wybudza w ciągu dnia. Do wczoraj budziła się co ok 3h, teraz tak co 1.5-2h i dłużej już czuwa. Nie wiem czy to chwilowe czy to już tak zostanie:) Ważyłam ją dziś. Waży 3kg:) Bardzo mnie to cieszy, urodziła się z wagą 2860, spadła w szpitalu z wagi do 2650 i w domciu ładnie nadrabia:) Ale co się dziwić jak z niej mały głodomorek:)
Mało mam pokarmu. Odciągam, ale widzę ile tego jest. 40ml podczas jednego odciągnięcia a Mała wypija średnio 70-90ml w ciągu jednego razu. Dlatego ją dokarmiam Bebilonem. Nie karmię jej piersią już, nawet przez kapturka, tylko się Mała denerwuje i płacze w niebogłosy. Futruję się herbatkami na laktację. No a jak odciągam pokarm to przynajmniej widzę ile go jest.
Dziś Mała z brzuszka przekręciła się na plecki. Ale wiem, że to tylko dziś tak wyszło:p

reklama
UWAGA MACIE PRZED SOBA MAKSYMALNIE WQRWIONA MEE ... SZLAK MI TRAFIL WSZYSTKO Z DYSKU !! NIE MAM ANI POL ZDJECIA Z CZASU CIAZY, WSZYSTKIE PLIKI Z MUZA, FILMAMI, ZDJECIAMI ... NO MEGA ZALAMKA !!!
Mea spokojnie ! w razie czego mozna odzyskac dane! sa firmy,ktore sie tym zajmuje ,troszke to kosztuje,ale pewne rzeczy ,jak np zdjecia sa bezcenne, wiec na pewno warto zaplacic:tak:

Do góry