reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Cześć dziewczyny! Trochę zaniedbałam pisanie, ale zaglądam tu do Was od czasu do czasu. Kurcze, ostatnio zaczęły mnie jakieś dołki dopadać. Może dlatego, że było po drodze parę nieporozumień z moim M i gryzie mnie to od dłuższego czasu, a może to przez hormony;-)
Trzymajcie się, pozdrawiam serdecznie. Zmykam do łazienki doprowdzić się do w miarę normalnego wyglądu i zmykam do pracy. Pa pa

reklama
A wiecie, wczoraj wieczorem pierwszy raz w zyciu zemdlałam:-( normalnie wystraszyłam się, dzisiaj mnie szczęka boli więc nieźle musialam uderzyć w podłogę:-( Oczywiście znowu niewyspana jestem bo zasnąć długo późniejnie mogłam.
Sama sie nakręciłam bo przeczytałam w książce co może byc przyczyną i pierwsze co mi rzuciło sie w oczy to rzucawka i stan przedrzucawkowy u ciężarnych, bardzo niebezpieczny.:-(

hej a ja dzis nareszcie jade do lekarza !!! juz sie nie moge doczekac ... no bez przegiec miesiac czekania!!! no i jedzie ze mna mezus :) albo inaczej - ja jade zarezerwowac kolejke a on dojedzie po pracy :)

no i wróciłam..
co to za noc była..
co do tej strony miałam plan że jesli mój B wróci z pracy to sie go zapytam wprost bla bla bla..
taaa cały plan wziął w łeb gdy go ujrzałam.. ;| poryczałam się.. ;/ i tylko otworzyłam mu to stronę i zapytałam co to jest..
na co on ' ;o kochanie chyba nie sadzisz..? to była reklana na nk i wszedłem zobaczyc .. Ty zwariowałaś ? jak moglas pomyslec ze ja tak mysle? głuptasku przecież ja Was tak bardzo kocham' ..
no i masz tu człowieku...;|
przeprosiłam go bo czułam że muszę..
potem mnie tak mocno przytulił ,że ochhh
i na koniec zaczał całowac mój bbrzuszek mówiąc do niego 'co ta mama znowu wymyslila za glupoty? nie daj jej wiecej tak myslec kapitanie ( hehe) kocham Cię '

urocze.. aż mmi głupio, że go o takie cośposądziłam..

Zdaża się, szczególnie w ciąży, przewrażliwone często jesteśmy:tak:
A Ty biedna tyle czasu się denerwowałas....
starałam się jakoś uspookoić dla dzidzi ;)
grunt , że szystko jasne..

tak btw w temacie o wpadkach 16latek.. to ..jaki tam wysyp 'młodych' mam.. oO
umcc, sorry ale miec 16 lat .. i ten tego..to raczej nie jest wiek na dziecko..

no i wróciłam..
co to za noc była..
co do tej strony miałam plan że jesli mój B wróci z pracy to sie go zapytam wprost bla bla bla..
taaa cały plan wziął w łeb gdy go ujrzałam.. ;| poryczałam się.. ;/ i tylko otworzyłam mu to stronę i zapytałam co to jest..
na co on ' ;o kochanie chyba nie sadzisz..? to była reklana na nk i wszedłem zobaczyc .. Ty zwariowałaś ? jak moglas pomyslec ze ja tak mysle? głuptasku przecież ja Was tak bardzo kocham' ..
no i masz tu człowieku...;|
przeprosiłam go bo czułam że muszę..
potem mnie tak mocno przytulił ,że ochhh
i na koniec zaczał całowac mój bbrzuszek mówiąc do niego 'co ta mama znowu wymyslila za glupoty? nie daj jej wiecej tak myslec kapitanie ( hehe) kocham Cię '

urocze.. aż mmi głupio, że go o takie cośposądziłam..
i ty go o takie złe rzeczy posądzasz a on taki sładziutki , ciesze sie dardzo ze to tyklo nieporozumienie :-)

reklama
Do góry