reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

hej Grudnióweczki :)

jestem Styczniową mamusią ale tak zaczełam się zastanawiać czy czasem nie dołącze do was bo wiele z was ma podobne suwaczki do mnie hihihih

Pozdrawiam :tak:

jak widzisz czesc naszych grudniowek juz urodzila przed terminem wiec moze i tak byc ze ty tez w grudniu urodzisz :) my zawsze witamy z rdoscia :)

Ja jeszcze tego nie doświadczyłam i zaczynam się zastanawiać, czy będę mieć mleko, bo na razie w ogóle piersi mi nie urosły :no:./

Mnie strasznie martwi brak apetytu od jakiegoś czasu. Zupełnie nic mi nie smakuje, choć odczuwam głód. Jem z rozsądku. Przez to moja waga też stoi w miejscu i lekarz mnie pewnie opeiprzy, no ale co ja mogę???

moje piersi i owszem urosly ale nie mam ani grama siary !! nawet jak je troche zmietolilam to nic !!

reklama
hej Grudnióweczki :)

jestem Styczniową mamusią ale tak zaczełam się zastanawiać czy czasem nie dołącze do was bo wiele z was ma podobne suwaczki do mnie hihihih

Pozdrawiam :tak:

Witamy serdecznie :)

jak widzisz czesc naszych grudniowek juz urodzila przed terminem wiec moze i tak byc ze ty tez w grudniu urodzisz :) my zawsze witamy z rdoscia :)

moje piersi i owszem urosly ale nie mam ani grama siary !! nawet jak je troche zmietolilam to nic !!

Ja jak tylko dotknę, to leci:-D A już myślałam, że nie będzie mi leciało w ciąży,a tu niespodzianka...i nie martwcie się brakiem siary ciąży - to nie ma nic wspólnego z późniejszą laktacją!

No i niespodzianka okazała się dziewuszką:-) Chyba dla wyrównania ogólnego rozrachunku, hihi;-)
Objadłam się śniadankiem i robię nic. Jak dziwnie się siedzi samej w domu....
Dziewczyny, a gdzie Cherie znikneła? Chyba że mi się tylko zdaje.
Mi siara leci jak sobie sutki podrażnię np kołdra albo przez przypadek ścisne cycola. Sama z siebie na szczęście nie tryska

ja widzialam cherie na nk na momencik ... ale napisalaby jak by sie cos dzialo :)
A nie, no to luzik:-)
Luuzna- fajnie tak poczytac czyjes relacje z porodow. Ja caly czas sie zastanawiam czy moje bobo bedzie z tego roku czy jednak 2010;-) Bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na styczen ale mam glupie przeczucie ze dlugo to ja juz z brzuszkiem nie pochodze

czesc dziewczyny,
a dopiero co moka tu czatowala ... a juz.... super :)
ja w nocy mialam okropnie nieprzyjemne dreszcze ....
no i mala robila sobie jakis remont w brzuszku to kopala tak ze nie dalo sie spac

witam sie niedzielnie :):):)

nadrobiłam was :)

fajnie ze moka juz wreszcie urodzila tak sie nie mogla doczekac jak i ja sie nie moge doczekac :tak::-):-):-) a jeszcze czas....

co do szpitala i poloznych .... juz dawno wiadomo trzeba miec farta zeby trafic na taka ktora pomoze ... podpowie .... a tak pozostaje pomoc jedynie z sali .... od dziewczyn w takiej samej sytuacji ... przynajmniej tyle dobrego ....

a jesli chodzi o wiek tak to juz niestety jest ..... ze młoda to wpadła albo cos sama mam 20 lat wiec ... co znaczy z gory ze nie planowalam ciazy a staralam sie o nia prawie 2 lata !!!! i wrescie mi sie udalo ... bo juz sie zamartwialam ze cos nie tak .... no ale sam mlody wiek juz swoje mowi :crazy::confused2::confused2::confused2: niestety :confused2:

jesli chodzi o siare to sama mi ulewa, czasem codziennie a czasem kilka dni bez
mam nadzieje, ze to proby i wszystko zadziala na czas

dzis mam w planie wyturlac sie na spacer,
jest sloneczko, poczekam na poludnie co by cieplej bylo i moze zrobie chociaz krotka rundke
z tego co pamietam Filipek dzis na spacer tez idzie ;) ciekawe czy mu sie spodoba

milej spokojnej niedzieli :happy:

reklama
Do góry