reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
bo masz co innego na liscie a co innego na suwaku i potem nie wiem co wpisac ... bo wpisze ze termin na 6 grudnia i 41 tc ... i sie to rozjedzie :)

Ja wiem..sama do końca nie rozumię..ba nawet moja gin tego nie rozumię:-D Nie patrz na mój suwak...mi nikt nie umie określić precyzyjnie tygodnia ciąży (tylko tak teoretycznie, żeby bylo co do karty wpisać podają wg OM, a że z moimi miesiączkami było jak było, to tragedia...) więc jak urodzę to wpisz po prostu tydzień 40

Ja wiem..sama do końca nie rozumię..ba nawet moja gin tego nie rozumię:-D Nie patrz na mój suwak...mi nikt nie umie określić precyzyjnie tygodnia ciąży (tylko tak teoretycznie, żeby bylo co do karty wpisać podają wg OM, a że z moimi miesiączkami było jak było, to tragedia...) więc jak urodzę to wpisz po prostu tydzień 40

albo ci wpisze z OM na 27 listopada i luzik :)

hej Grudnióweczki :)

jestem Styczniową mamusią ale tak zaczełam się zastanawiać czy czasem nie dołącze do was bo wiele z was ma podobne suwaczki do mnie hihihih

Pozdrawiam :tak:

Witam się,
strasznie się cieszę, że Moka urodziła, w końcu się dziewczyna doczekała.
Ale wczorajszy dół mi pozostał i śmiem twierdzić, że się jeszcze nasilił :-(

Luuuzna u mnie mleka jest tyle z tym ze ona jest juz białe:-) hihihi jest tyle ze szok.... draznia mnie staniki a nie zawsze wloze do srodka ta wkladke laktacyjna i jak chce po chwili stanik przesunac bo mnie uwiera to mam caly cycek przyklejony do miseczki i nie powiem ale odrywanie boli i bardzo podraznia piers.. a boje sie ze po porodzie strace ten nawal... nasze cialo ludzkie bywa rozne i czasem bardzo uparte i zlosliwe.

Ja jeszcze tego nie doświadczyłam i zaczynam się zastanawiać, czy będę mieć mleko, bo na razie w ogóle piersi mi nie urosły :no:./

Mnie strasznie martwi brak apetytu od jakiegoś czasu. Zupełnie nic mi nie smakuje, choć odczuwam głód. Jem z rozsądku. Przez to moja waga też stoi w miejscu i lekarz mnie pewnie opeiprzy, no ale co ja mogę???

reklama
Do góry