reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Tak Madzira najbardziej przeraża mnie to, że bede musiała tego większego synka pilnowacprzed tym mniejszym bo niegdy nie wiadomo co taki dzieciaczek wymyśli, nie musi miec złych intencji... jak ja jak byłam mała kiedy mało brakowało a zapudrowałabym mojego o 2 lata młodszego braciszka, dobrze ze mama weszła do pokoju w odpowiednim momencie bo brat by si eod tego talku udusił:-(
Emira w tym szpitalu gdzie ja bede rodzic zaopatruja w jednorazowe koszule:tak:

reklama
ojej dla takiego malego czlowieka to tez musi byc wydarzenie :)
ja pamietam jak mialam 5 lat i po siostre pojechalismy z tata, mialam wreczyc kwiatki mamie:)
pozniej bardzo chcialam spac z mala i wnocy ja porwalam w spiworku ale nie moglam uniesc i zostawilam na podlodze i pobieglam do rodzicow ktorzyposzli do sasiadow co mieli wtedy juz telewizor;) z okrzykiem na ustach "dziecko na podlodze!!!" :)
moze dla tego moja mlodsza siostra jest taka dziwna :rofl2:
nie no, lubie ja... zaluje ze tylko dwie jestesmy bo jak doroslysmy to sie tak powaznie zrobilo i dom opustoszal

Tak Madzira najbardziej przeraża mnie to, że bede musiała tego większego synka pilnowacprzed tym mniejszym bo niegdy nie wiadomo co taki dzieciaczek wymyśli, nie musi miec złych intencji... jak ja jak byłam mała kiedy mało brakowało a zapudrowałabym mojego o 2 lata młodszego braciszka, dobrze ze mama weszła do pokoju w odpowiednim momencie bo brat by si eod tego talku udusił:-(
Emira w tym szpitalu gdzie ja bede rodzic zaopatruja w jednorazowe koszule:tak:
hhihih ale czemu go tak tym pudrem potraktowalas ?

u mnie też dają koszule do porodu, później się zmienia dopiero na swoją.
Kurde mój ma znowu czkawke, ostatnio miał..pół godziny temu :crazy:

reklama
To zalezy.... bo u mnie jest tak, ze szpital zgłasza dzieciatko do odpowiedniej do miejsca zamieszkania przychodni,w szpitalui tez pytaja do jakiego pediatry zapisac dziecko, położna przychodzi sama i nie tzreba nic zgłaszać.No chyba ze sie chcsz konkretnie umówić z konkretną położną;-)
A jeżeli chce sie zmienić pediatre to na pierwszej wizycie w przychodni to sie robi.

ja teraz jak bylam u poloznej to mi powiedziala ze szpital zglasza dziecko ale warto szybciej podac informacje samemu zeby nie czekac nie wiadomo ile :)

Do góry