reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
te ostatnie terminy to jest juz z pomiaru dziecka a to moze znaczyc mniej wiecej tyle ze jest ono duze !! ale najbardziej wiarygodne sa terminy z okolo polowy ciazy !! dlatego ja wierze w tego 2.01 :)
hmmmmm no to ja z połowy mam na 29 grudnia....a zreszta,co mi z tych teminów jak Gabryśkka i tak chce już wychodzić:crazy:

Witajcie pojawiam sie na moment pelna strachu...
dopijam z mezem kawe i dzwonie do lekarza czy jest w szpitalu!!!
boje sie strasznie
cala noc zle sie czulam nadzwyczajnie... w sklepie bylam z mezem przed chwila az zbladlam.. czulam duzy bol jak chodzilam a juz jak zobaczylam krew to sie przerazilam... bardzo sie boje ale moze to tylko sygnaly ze cos sie zaczyna... serce mi wali a cisnienie ze strachu mam 150/98 hehe.. 3majcie kciuki:*

Kochana nawet jak lekarza nie będzie w szpitalu to zmykaj czym prędzej na IP, to już nie są przelewki. Trzymam mocno kciuki i czekamy na info.

boje sie strasznie
cala noc zle sie czulam nadzwyczajnie... w sklepie bylam z mezem przed chwila az zbladlam.. czulam duzy bol jak chodzilam a juz jak zobaczylam krew to sie przerazilam... bardzo sie boje ale moze to tylko sygnaly ze cos sie zaczyna... serce mi wali a cisnienie ze strachu mam 150/98 hehe.. 3majcie kciuki:*

Trzymamy kciuki ! Jedź czy prędzej ! i tą kawę to może sobie daruj juz przy takim ciśnieniu i krwawieniu !!!

boje sie strasznie

Trzymaj się!!!!!!
Będzie dobrze :) urodzisz niedługo
Nie poczekałaś na mnie, ale co tam. Teraz zwijajcie się szybko i do szpitala:tak:
Miłego porodu hehe

Mi poproszę:-) Już mi 3 osoby przepowiedziały. Przyjaciółka na 15ego grudnia, koleżanka na 19ego grudnia i kolejna kumpela na 26.12;/ Ta data to już w ogóle wymiata wrrr:shocked2:

co do Was to mam wrażenie, że urodzicie sobie spokojnie w terminie.

boje sie strasznie

Ty się nie zastanawiaj tylko jedź na pogotowie! w końcu dziś 23.11 :laugh2:

reklama
Do góry