emwu76
Fanka BB :)
a ide sobie zrobic herbatke z cytrynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmmmmm no to ja z połowy mam na 29 grudnia....a zreszta,co mi z tych teminów jak Gabryśkka i tak chce już wychodzićte ostatnie terminy to jest juz z pomiaru dziecka a to moze znaczyc mniej wiecej tyle ze jest ono duze !! ale najbardziej wiarygodne sa terminy z okolo polowy ciazy !! dlatego ja wierze w tego 2.01
to już masz 2 dni spóżnienia ;-)ja bym chciala jak Kasia limerick sn w 35 t , 4 d
ale czuje, ze im bardziej chce tym bardziej mala mi psikusa zrobi
Witajcie pojawiam sie na moment pelna strachu...
dopijam z mezem kawe i dzwonie do lekarza czy jest w szpitalu!!!
boje sie strasznie
cala noc zle sie czulam nadzwyczajnie... w sklepie bylam z mezem przed chwila az zbladlam.. czulam duzy bol jak chodzilam a juz jak zobaczylam krew to sie przerazilam... bardzo sie boje ale moze to tylko sygnaly ze cos sie zaczyna... serce mi wali a cisnienie ze strachu mam 150/98 hehe.. 3majcie kciuki:*
boje sie strasznie
cala noc zle sie czulam nadzwyczajnie... w sklepie bylam z mezem przed chwila az zbladlam.. czulam duzy bol jak chodzilam a juz jak zobaczylam krew to sie przerazilam... bardzo sie boje ale moze to tylko sygnaly ze cos sie zaczyna... serce mi wali a cisnienie ze strachu mam 150/98 hehe.. 3majcie kciuki:*
Mi poproszę:-) Już mi 3 osoby przepowiedziały. Przyjaciółka na 15ego grudnia, koleżanka na 19ego grudnia i kolejna kumpela na 26.12;/ Ta data to już w ogóle wymiata wrrr
cherie jaaaaaa
boje sie strasznie
Z połowy ciąży to mi wychodzi 18.12 a z OM mam 24.12. Trzymam się tego z OM.te ostatnie terminy to jest juz z pomiaru dziecka a to moze znaczyc mniej wiecej tyle ze jest ono duze !! ale najbardziej wiarygodne sa terminy z okolo polowy ciazy !! dlatego ja wierze w tego 2.01