G
Georgina
Gość
Ja mam paczkę, ale ile jest w środku to nie wiem nawet:-)ja mam dwie, jak jedna sie ubrudzi i pójdzie do mycia, to druga będzie w pogotowiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam paczkę, ale ile jest w środku to nie wiem nawet:-)ja mam dwie, jak jedna sie ubrudzi i pójdzie do mycia, to druga będzie w pogotowiu
to tak jak ja i mój mąża ja po raz 3568 ogladam TOP GUN
ja już nie próbuję bo później z bólu po nocach nie śpiębez, ale ja się nie zastanawiam nad tym czy to rozsądne, a wręcz przeciwnie - próbujemy coś przyspieszyć. no ale jak się Danielkowi spieszyło, tak teraz nie chce wychodzić.
mój zmienił zdanie po tygodniu postu a później stwierdził,że został zgwałcony na śpiąco i musi to zgłosić odpowiednim służbomMea, no jakoś nie za bardzo chce mnie pogonić właśnie...
Desmont, mój też miał swoje "ale", ALE jak go zaczęłam pieścić to zmienił zdanie po 8 miesiącach postu
koledze niekoniecznie ale mi możesz zrobić;-)Dziewczyny czego Ci ludzie są tacy dziwni. Właśnie dostałam smsa od kolegi czy urodzę jutro i zrobię mu prezent na urodziny. no nerwa mi ruszył. Może jestem dziwna, ale nasze Maleństwo jest naszym prezentem i nikogo innego. No jak chce taki prezent to niech sobie znajdzie babę i zrobi dziecko. On się prawie chyba za ojca uważa wrrr.
ja szyjki nie mamhehe to chyba zależy Mea Mi gin powiedział, że już wszystko jest "ładnie przygotowane" - szyjka mniej niż 1,5cm była 2tygodnie temu, a w czwartek powiedział o tym rozwarciu i dodał, że "jakby co to natychmiast do szpitala a nie czekać jak uczyli na szkole rodzenia, bo szybko pójdzie"... oby! A co do kilogramów - nie wiem jak wy, ale ja ani nie chudnę, ani mi się brzuch nie opuszcza... mam na plusie 19,5 kilo! i też megazgagę, więc współczuję innym cierpiącym... ;-)
ślicznie dziękuję za życzenia wszystkim i bardzo bym chciała żeby Lenka wykluła się dzisiaj ale po porannym smsie od szwagierki "szpital zamknięty do odwołania dla odwiedzających" już nie chcęno bym zapomniala !!
NATALKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!! ZEBY LENKA SZYBKO I BEZBOLESNIE PRZYSZLA NA TEN SWIAT !! MOZE NAWET DZIS !!
zgadzam sie ahahahhahahaJa przypominam, że etap "nigdy więcej" jest normalnym etapem po porodowym i że przechodzi po jakichś 8-24 miesiącach
of kors tak jak obiecalam ze nadrobie hahahahah boscie tyle tych fot pododawaly ze ho ho hahahahahahwidze ze asia zaczela dzien od przegladania albumu !!