reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
oj teraz to już przesadzasz.. :)
źle sie czyta jak ktos piszę z Caps Lockiem a co dopiero pogrubione.. o_O

Ciekawe dlaczego zle sie czyta ??? normalnie literki to literki :-D i chyba to jest tylko forum i kazda z nas moze pisac jak sobie chce to ze mea naprzyklad stawia czesto !! dwa wykrzykniki to co znaczy to ze sie unosi czy cos ??? nie poprostu tak sobie je stawia tak jak INNE PISZA Z CAPS LOOKIEM CZY POGRUBIONE NO BEZ PRZESADY PISAC CHYBA MOZEMY SOBIE JAK CHCEMY

Witam w ten szary, pochmurny dzien !
co to znowu za afery z tymi listopadówkami :szok: nie rozumiem osob ktore stwarzaja takie problemy :crazy:bez sensu jak dla mnie:confused2:

a mnie takie pismo denerwuje :confused2:

"a mnie denerwuje wlasnie taka minka" :confused2:bo lepsze sa takie :-) no kazdy chyba moze jak chce pisac ale i tak kazda bedzie denerwowalo co innego
oczywiscie ja zartuje bo mnie nic nie denerwuje jesli chodzi o forum i kazda moze sobie robic przeciez co chce i pisac jak chce i co chce .....

A my po obiadku się relaksujemy:)) I pijemy sok pomarańczowy. Mniam, mniam. O 17 na urodzinki do wujka. Tam przynajmniej mają dobrą zimną płytę;D

mi dziś trudno mieć taką minkę:-)...koszmarnie się czuje po tym fenku i innych lekach, rano wymiotowalam strasznie i trzesę się jak galareta :-(

reklama
Mnie jakoś szczególnie rodzaj pisma nie przeszkadza, byle kolor był czytelny, ale na pewno drukowane literki bardziej przyciągają uwagę i mogą byc używane do rzeczy na które chcemy zwrócić szczególną uwagę. to tylko moje zdanie....

Do góry