D
daffodill
Gość
mi tez sie podoba... grunt ze my sie odnajdujemy ze wszystkim:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem tego samego zdania :-)mi tez sie podoba... grunt ze my sie odnajdujemy ze wszystkim:-)
kwestia tego że miałyśmy tak od początku.. i od początku nie było takiego 'ładu' jak u Listopadówek.. przyzwyczaiłyśmy się do tego jak mamy tutaj..mi tez sie podoba... grunt ze my sie odnajdujemy ze wszystkim:-)
a nie mówiłam, że Fissan jest rewelacyjny?
nie każde cudo pachnie fiołkami...
CHYBA ODPOWIEDZ JEST PROSTA JAK NIKT NIE NARZAKA ( A NIKT ) TO BAŁAGANU NIE MAMY NIE ??? A TY LUZNA SKORO UDZIELASZ SIE I TAM I TU TO PRZEKAZ SWOIM KOLEZANKOM ZE NA JAKIEGO CH*** ZAGLADAJA DO GRUDNIOWEK SKORO TAK IM ZLE ???????/ I NIC SIE NIE PODOBA ??? TPO PO CO TU ZAGLADAJA NAJWIDOCZNIEJ IM SIE COS PODOBA JAK ZAGLADAJAListopadówki (do których nota bene należę)wytykają naszą moderatorkę...czy my mamy bałagan?
domyślam się.
powiem tak-w sobotę był, kwiaty były.. wielki płacz .. obiecanki-cacanki wielkiej zmiany..
na kolacje pojechaliśmy.. i na 2012 do kina..a później każdy w swoją stronę.
oczywiscie jak mnie odwoził prosił zebym wrocila do domu ale stanowczo powiedziałam NIE.
w niedziele tez chcial przyjechac ale powiedziałam że nie chcę na niego patrzeć na razie żeby wszystko sobie poukładać..
fakt że brakuje mi go strasznie , popłakuje sobie po cichu.. ale wiem ze jeśli to przetrzymam a on naprawde udowodni że mu zależy to wszystko może być dobrze.
ALE PO CO SIE TYM PRZEJMOWAC :-)Kurde mol!! te listopadówy mnie zaczynaja grzać co im do tego co my mamy na forum??![]()
a piszą jakieś pierdoły że nie chcą przenosić do grudnia, żeby nie być grudniówkami, bo mamy bałagan na grudniu, że u nich to taki porządeczek na tip topliżą sobie nawzajem dupę i tyle... (wypowiadała się moderatorka i jeszcze jakaś piękna pogadana...)
![]()
ja, u której jest duża szansa, że urodzę w listopadzie, wolę nie udzielać się w ogóle na forum niż iść na Listopad... tam trzeba lizać dupę żeby dostać się do grona i na zamknięte wątki
TYLE W TYM TEMACIE. idę mierzyć ciśnienie, chociaż pewnie mi skoczyło![]()
Tak to jest, jak ma się na styka 4 terminy!
Można by mnie oskarzyć o granie na 2 frontach...grozi mi banicja czy zesłanie?
dziewczyny własnie przypaliłam żelazko czym je wyczyscic?????????????????????????????????????![]()