Trzeba koniecznie dopisać :-)Opuścili 10 przykazanie!
10. A na koniec czekają Cię nocne imprezy;-)
reklama
G
Georgina
Gość
Kurcze a tam jest napisane by się samemu nie golić. No to mam pytanie do mojej ginki kolejne:-)
luuuzna
Mama Alanka
Kurcze a tam jest napisane by się samemu nie golić. No to mam pytanie do mojej ginki kolejne:-)
Moja znajoma jak rodziła, to trafiła na niemiłą położną, co ją równo opierniczyła, że się nie ogoliła przed porodem

Dojrzewanie szyjkiMi tez powiedzila dzisiaj ze mam miekka szyjke ale tez nie wiem co to oznacza.
Na kilka tygodni przed porodem szyjka macicy "dojrzewa", staje się miękka, bardziej podatna i rozciągliwa. Lekarz stwierdza częściowe lub całkowite zgładzenie części pochwowej, a ujście szyjki swobodnie przepuszcza u pierwiastki jeden palec a u wieloródki dwa palce.
Ja myslę że w każdym szpitalu jest inaczej a to tylko ogólnikowe informacjeKurcze a tam jest napisane by się samemu nie golić. No to mam pytanie do mojej ginki kolejne:-)
G
Georgina
Gość
No pewnie tak, ale wolę spytać ginki, tak samo jak pytałam o lewatywę, bo ona pracowała w tym szpitalu gdzie będę rodzić to powinna się orientować jak to z goleniem jest.Ja myslę że w każdym szpitalu jest inaczej a to tylko ogólnikowe informacje
Na pewno ja też musze zapytać...No pewnie tak, ale wolę spytać ginki, tak samo jak pytałam o lewatywę, bo ona pracowała w tym szpitalu gdzie będę rodzić to powinna się orientować jak to z goleniem jest.
Ja tutaj luźno napisałam, że fajnie, że wybrałyśmy Mee (nie wiem jak to odmieniać) na moderatora i że termin jej porodu, czego nawet nie brałyśmy pod uwagę ( ja o tym nie myślałam), stał się jej wielkim atutem
( oprócz innych oczywiście).
Dziewczyna ma szanse przywitać wszystkie grudniowe dzieci, powkładać je do odpowiednich szufladek ;-) , pogratulować mamuśkom i dopiero pójdzie rodzić

A tu nagle wywiązał się wielka dyskusja na forum, i wybory drugiego moderatora :-)

Dziewczyna ma szanse przywitać wszystkie grudniowe dzieci, powkładać je do odpowiednich szufladek ;-) , pogratulować mamuśkom i dopiero pójdzie rodzić

A tu nagle wywiązał się wielka dyskusja na forum, i wybory drugiego moderatora :-)
W
wika_20
Gość
[i znowu potwierdzone ze butelka lovi jest dobra jesli chce sie karmic z cyca i butelka :-) bo czasami mama musi gdzies wyjsc to wtedy taka butelka to super rozwiazanie ;-)
reklama
dziobek-ania
Mamuska
A u mnie wejscie wyglada jak u pierworodki i pewnie beda problemy z jak z piewrszym dzieckiem
A kto rodzi na Prostej?
A kto rodzi na Prostej?