reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

No nareszcie doczytałam do końca... w międzyczasie wstawiłam dwa prania. Co do terminu porodu wszyscy mi wróżą Mikołajki, a ja na razie nie mam żadnego przeczucia...

reklama
Wika ja dzialam na podswiadomosc Mei,wiem ja jej zalezy urodzic za rok ;-):tak:
Ja tez chcialam dotrwac do stycznia ale skoro juz teraz jade na tabletach i z szyjka coraz gorzej to trace na to nadzieje:eek::eek:

heheh wiem wiem tak sobie świruje z nudów ale ja naprawde pragne urodzic przed terminem czyli poczatek grudnia 38 tc bedzie napewno ok terminem tymbardziej ze moj maly wazyl w 35 tc prawie 2700 wiec mysle i wagowo ladny wynik wyjdzie :-)no ale marzyc mozna zobaczymy jak to bedzie a co do mojej szyjki to jutro sie w koncu wszystkiego dowiem na wizycie wiec bede mogla mniej wiecej cos powiedziec ... bo narazie do szyjki nie mialam zagladane oo hohoho bardzo dlugo ... dlatego zmienilam ginke i jutro w koncu ide do tej nowej :-)

jak to nie ma. tu są nas miliony :p razy dwa oczywiście :p

hehe nie prawda ona jest sama :-D hmm swoja droga ciekawe czemu zadała pytanie od nie ma tu ??? zamiast ooo ile tu jest ??? pisze tak bo zapomnialam nicka jej

Dziś mam powera na pakowanie torby w pierdoły. Tzn właśnie kubek, sztućce. Jedynie na ostatnią chwilę spakuję szczoteczkę do zębów, smoczek dla Małej choć nie będzie pewnie potrzebny, ale lepiej nosić niż się prosić, i płyn do higieny intymnej. Mój mówi, że od 1 grudnia mogę rodzić:p Ale wcale nie, ja myślę, że bezpieczniej od 8-ego w górę bo wtedy to będzie 38tc.

a ja od 1 moge smialo :-) oj ja jak chjce juz cierpiec z powodu tych boli porodowych !!!!!

Witajcie w deszczowy i depresyjny poniedziałek!
Noc prawie nieprzespana... Stres i ogólnie nie fajnie... Za 1,5 godziny przekręcanie Misiulki i boję się panicznie. Ciśnienie niby mi trochę spadło, więc może ominie mnie cesarka, jeśli uda się ją przekręcić. Ręce mi się trzęsą, w ogóle cała dygocę, żeby tylko jej nic nie zrobili złego :-( Do tego od dwóch dni jakoś tak się wyciszyła - Marcin mówi, że wie co ją czeka i się schowała, ale ja bym chyba wolała, żeby nieco pokopała, tak dla spokojności ducha...
No nic, trzymajcie kciuki, żebym nie była dziś następną w kolejce. Skoro podium zajęte to po co się spieszyć, nie? :sorry:

Jeszcze tylko torbę muszę szybko spakować, bo co jeśli jednak... :szok:
Dam znać jak wrócę! Albo wyślę smsa, jak mnie zostawią... Albo Marcin się odezwie i da znać... Albo coś innego wymyślę...

Trzymam kciuki za Was, a Wy będzcie dzielne :-):-) Trzymajcie się:-)

reklama
Do góry