Masz racje Zaufanie do lekarza jest czyms bardzo waznym.ale najwazniejsze to miec zaufanie do tego kto cie prowadzi
reklama
A
AnOoLa88
Gość
Plewka prowadził moją przyszła teściową jak była w ciąży z moim przyszłym mężem ;-D dowiedziała się juz po tym jak sama u niego byłam.. ale nie powiem.. lżej mi się zrobiło skoro wiem że dobrze prowadził teściowąja slyszalam o plewce tyle zlego co dobrego znam go osobiscie (przez Kube - jego syna) i jest z niego bardzo zyciowy czlowiek i to duuuzy plus a i o moim lekarzu tyle slyszalam ze glowa mala ale najwazniejsze to miec zaufanie do tego kto cie prowadzi
ja bede rodzic w raciborzu bo tam pracuje Rozalski co do szpitala w rybniku nie mam zdania .. .szczerze to nawet nie wiem czy ktos z moich znajomych rodzil w rybniku ale tu dziewczyny sa z okolic i pisaly rozne rzeczy
na 'piwko' ... wszystko jest mozliwe
do porodu daleko.. więc jest czas..
teraz tylko cieszyć się drugim trymestrem ;D
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Plewka prowadził moją przyszła teściową jak była w ciąży z moim przyszłym mężem ;-D dowiedziała się juz po tym jak sama u niego byłam.. ale nie powiem.. lżej mi się zrobiło skoro wiem że dobrze prowadził teściową
do porodu daleko.. więc jest czas..
teraz tylko cieszyć się drugim trymestrem ;D
no drugi trymestr najfajniejszy
ja tym czasem jade do miasta wydac kilka zlotych musze rossmana nawiedzic i wskoczyc do pasmanterii
do pozniej
aga6671
Mama Hani i Tomka
jesteś z Rybnika? a ja z wodzisławia ;D
No to wszystkie jesteśmy z tych samych okolic!!! A każda rodzi gdzie indziej!
A
AnOoLa88
Gość
to miłego dnia i nie usmaż się na tym słońcu ;*no drugi trymestr najfajniejszy
ja tym czasem jade do miasta wydac kilka zlotych musze rossmana nawiedzic i wskoczyc do pasmanterii
do pozniej
A
AnOoLa88
Gość
a Ty skąd ;> i gdzie rodzisz ? ;pNo to wszystkie jesteśmy z tych samych okolic!!! A każda rodzi gdzie indziej!
Dziewczyny czy u Was tez jest tak goraco?????? Matko ja płyne !!!!!
Trzeba wkoncu stroj zakupic ,bo mały juz marudzi ze pogoda a on sie meczy bez kapania na basenie ahhahaha NO nic w poniedzialek chyba juz cos kupie bo ten z tamtego roku to na jednego cycka se moge nałożyc teraz
Trzeba wkoncu stroj zakupic ,bo mały juz marudzi ze pogoda a on sie meczy bez kapania na basenie ahhahaha NO nic w poniedzialek chyba juz cos kupie bo ten z tamtego roku to na jednego cycka se moge nałożyc teraz
NeSSi
Moderatorka
U mnie też w dodatku parno jak diabli ....
Nie lubię lata, nigdy za Nim nie przepadałam, uwielbiam umiarkowane temperatury, nie takie przez które człowiekowi się wydaje, że pływa w swoim pocie
Żeby chociaż wiaterek chłodny wiał, a tu ........... nic. Istny zaduch.
Nie lubię lata, nigdy za Nim nie przepadałam, uwielbiam umiarkowane temperatury, nie takie przez które człowiekowi się wydaje, że pływa w swoim pocie
Żeby chociaż wiaterek chłodny wiał, a tu ........... nic. Istny zaduch.
reklama
A
AnOoLa88
Gość
ja tylko głowe wysadziłam za okno i zwątpiłam.. a jak pomyślę o tej męczarni przy kuchni .. akurat do południa mi w niej świeci a ja przy gorącym piecu./..Dziewczyny czy u Was tez jest tak goraco?????? Matko ja płyne !!!!!