reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja slyszalam o plewce tyle zlego co dobrego :) znam go osobiscie (przez Kube - jego syna) i jest z niego bardzo zyciowy czlowiek :) i to duuuzy plus :) a i o moim lekarzu tyle slyszalam ze glowa mala :) ale najwazniejsze to miec zaufanie do tego kto cie prowadzi :)

ja bede rodzic w raciborzu bo tam pracuje Rozalski :) co do szpitala w rybniku nie mam zdania .. .szczerze to nawet nie wiem czy ktos z moich znajomych rodzil w rybniku :) ale tu dziewczyny sa z okolic i pisaly rozne rzeczy :)

na 'piwko' ... wszystko jest mozliwe :)
Plewka prowadził moją przyszła teściową jak była w ciąży z moim przyszłym mężem ;-D dowiedziała się juz po tym jak sama u niego byłam.. ale nie powiem.. lżej mi się zrobiło skoro wiem że dobrze prowadził teściową ;)

do porodu daleko.. więc jest czas.. ;)
teraz tylko cieszyć się drugim trymestrem ;D

Wybiorę się jak tylko słońce schowa się za horyzont :)
I niech mi tylko ktoś coś powie znowu o prywatnym leczeniu to wytargam za uszy.

Plewka prowadził moją przyszła teściową jak była w ciąży z moim przyszłym mężem ;-D dowiedziała się juz po tym jak sama u niego byłam.. ale nie powiem.. lżej mi się zrobiło skoro wiem że dobrze prowadził teściową ;)

do porodu daleko.. więc jest czas.. ;)
teraz tylko cieszyć się drugim trymestrem ;D

no drugi trymestr najfajniejszy :)
ja tym czasem jade do miasta wydac kilka zlotych :) musze rossmana nawiedzic i wskoczyc do pasmanterii :)
do pozniej :)

Dziewczyny czy u Was tez jest tak goraco?????? Matko ja płyne !!!!!
Trzeba wkoncu stroj zakupic ,bo mały juz marudzi ze pogoda a on sie meczy bez kapania na basenie ahhahaha :) NO nic w poniedzialek chyba juz cos kupie bo ten z tamtego roku to na jednego cycka se moge nałożyc teraz :szok:

U mnie też w dodatku parno jak diabli ....
Nie lubię lata, nigdy za Nim nie przepadałam, uwielbiam umiarkowane temperatury, nie takie przez które człowiekowi się wydaje, że pływa w swoim pocie :(

Żeby chociaż wiaterek chłodny wiał, a tu ........... nic. Istny zaduch.

reklama
Dziewczyny czy u Was tez jest tak goraco?????? Matko ja płyne !!!!!
Trzeba wkoncu stroj zakupic ,bo mały juz marudzi ze pogoda a on sie meczy bez kapania na basenie ahhahaha :) NO nic w poniedzialek chyba juz cos kupie bo ten z tamtego roku to na jednego cycka se moge nałożyc teraz :szok:
ja tylko głowe wysadziłam za okno i zwątpiłam.. a jak pomyślę o tej męczarni przy kuchni .. :baffled: akurat do południa mi w niej świeci a ja przy gorącym piecu./..:baffled::angry:

Do góry