reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

u mnie nie przyjma bez legitymacji, tak mi powiedziano

Książeczka ubezpieczeniowa musi być podbita w innym razie mogą nawet na oddział nie przyjąć... no chyba że się płaci za poród.
A oczyszczanie przed porodem na pewno dołem:tak:

kasia wam juz wyoslila kwestie ksiazeczek wiec ja radze sie uprzec i powolac na konkretna ustawe /ja sobie w dokumentach wpisalam konkretne namiary i niech mnie ktos poprosi o ksiazeczke !!!! ponoc z ciezarnymi nie ma co sie klocic a zwlaszcza jak sie trafi na taka wredote jak ja :)

reklama
piękne wieści dzisiaj :tak:
daffodill, mój też się już wstawił główką ale kurcze niech poczeka jeszcze te 1,5-2 tyg :szok: ale nie przeczę, że się go doczekać nie mogę!!!
kopciuszku, ale pięknie waży Patryk :tak: duży i zdrowy facet z niego będzie :-p

witamy nową mamusię :tak:

a mnie naszło na prażony ser!!! i tylko mi frytek brakuje... ale frytki zrobię jutro :tak:
Prazony ser Cherie a coz to takiego a frytaski to tez bym wciagnela mniam.

Prazony ser Cherie a coz to takiego a frytaski to tez bym wciagnela mniam.

vyprazeny syr z hranolkami i tatarska omacka !!!!!!!!!! mistrzostwo swiata po ktore nalezy sie udac do czech albo na slowacje !!!!

a po polsku te jest ser panierowany i opiekany na patelni z frytkami i sosem tatarskim :)

ja na szczescie mieszkam blisko granicy ...u nas takiego sera sie nie kupi jak tam :)

Cherie ale mi narobilas smaka !!!!!

emira - a da się jeszcze coś zrobić? Ja tam nie wiem jak to u Was jest?

Teoretycznie sie da - trzeba sie odwolac i uzasadnic dlaczego uwazam ze ich decyzja jest niesluszna ale to moze byc takie wozenie sie z nimi. Napewno bedziemy probowac. Ale na chwile obecna jest mi delikatnie mowiac przykro bo okazuje sie cztery lata pracowalam zeby jakis niedoinformowany urzedas powiedzial NIE bo nie ma o niczym pojecia. To jest prawie 500 funtow (czyli ponad 2,5 tys zl) miesiecznie przez 9 miesiecy. A przez jakiegos dupka! moge tego nie dostac :crazy:

Z Anglii wrocilam niecaly rok temu bylam tam ponad rok uzbieralam troche kaski splacilam kredyt studencki i stwierdzilam ze czas sie zbierac do domku zreszta moj T nie znosil tam byc i z gory byl plan ze wrocimy szybko. Podobalo mi sie w sumie nie bylo zle najbardziej mi pasowaly wyprzedaze i to ze moge sobie na wszystko pozwolic a i jeszcze kaske odlozyc. Po powrocie szukalismy mieszkanka i przeprowadzka byla a potem szukanie pracy ale ze zaszlam w ciaze to sobie odpuscilam bo nie chcialam zaczynac pracy nie mowiac szefowi ze jestem w ciazy no i sobie siedze w domku. NIe zaluje nic a nic ze wrocilismy do Polski tam mi zycie jakos uciekalo to nie bylo to ale super przygoda i doswiadczenia!

Fajnie ze sobie radzicie. Bardzo sie ciesze jak ktos wraca i mu sie fajnie uklada :tak: A z tym uciekaniem zycia przez palce to masz calkowita racje. Nam juz tak ponad 4 lata uciekly. Dlugo moglabym o tym pisac.

czesc laseczki.... ja tak tylko na chwilke bo mi pizza wystygnie:) przyjechalam tylko do mamusi i juz mi dogadzaja :)..... hehhehe-moja siostra kochana zwlaszacza:-):-):-)

odezwe sie pozniej jak dam rade:) bo moze po takiej dawce jedzonka ruszyc sie nie bede mogla...:):):):-)

aaaaaaaa przyszla mi dzis posciel ktora zamawialam i jest sliczna :) naprawde wiec zakup udany ,,, czekamy tylko na dostawe reszty zamowionych przedmiotow:)

do pozniej ......................... albo do jutra:-):-)

reklama
Do góry