karnitynka1982
Fanka BB :)
Dzis jednak nie bedzie zabiegu podaja mu kroplowki na wzmocnienie i jutro beda dzialac.Karnitynka jak tam tata masz jakies nowe wiesci??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzis jednak nie bedzie zabiegu podaja mu kroplowki na wzmocnienie i jutro beda dzialac.Karnitynka jak tam tata masz jakies nowe wiesci??
w takim razie trzymam kciukasy dalej...Dzis jednak nie bedzie zabiegu podaja mu kroplowki na wzmocnienie i jutro beda dzialac.
Dziekuje Tobie i Wszystkim laseczkom za wsparcie wielkie buziole :********w takim razie trzymam kciukasy dalej...
no wlasnie jak pstrykanie fajne to ale nie wiem o co chodzino z mojego tez jakies dziwne dzwieki odchodza typu pstrykanie najczesciej po nocy tak jakby sobie kostki prostowała
i cmokania jakby buzaki posyłała![]()
no ja nie dotrwalam do filmu, i w sumie dobrze, ze nie ogladalam bo jak szlam spac to gdzies drzwi sie zamknely a ja juz zawalekMonia na Strzalowskiej na onkologii.
Madziara-kr ja dotrwalam wczoraj do Plagi ale w polowie przelaczylam bo jak byly jakies sceny zgrozy to sie balam i maly mnie kopal to sobie odpuscilam jednak sama w domu nie moge ogladac takich filmow![]()
Hihi no tak to wlasnie jest ja tez nasluchiwalam dziwnych odglosow z doluno ja nie dotrwalam do filmu, i w sumie dobrze, ze nie ogladalam bo jak szlam spac to gdzies drzwi sie zamknely a ja juz zawalek![]()
nieznosne moheryWrocilam z miasta i mam dosc juz nie jade sama do centrum zajelo mi to ponad 3 godz a czapeczki nie znalazlam ani w smyku ani w 5-10-15 ani w h&m porazka. Za to weszlam do lumpka byla dostawa kupilam nowiutka czapeczke bawelniana z misiem za 2 zl i nowe buciki z owieczkami takie skarpetowe i ogrodniczki nexta piekniusie i pajaca welurowego niebiesciutkiego i jeszcze bluzeczke z ekipa kubusia puchatka jestem zadowolona troche na poprawe humoru
No ale powrotna droga to byl jakis koszmar do domu dwoma tramwajami musialam dojechac wiec poszlam na pierwszy a tam kurna tyle ludzi ze na schodach stali i sie nie zmiescilam to musialam kilosa z zakupami zrobic ok potem czekalam pol godziny na drugi bo jakas awaria byla przyjechal prawie pusty no ja oczywiscie plaszcz rozpiety brzuch na wierzchu zeby nie bylo a tam normalnie wojna o miejsca co podeszlam do wolnego to mnie mocher podsiadal chyba z 5 razy juz siadam a tam mi sie doslownie pod siedzenie pchaja i sobie siadaja grrr bylam taka wsciekla i sie tylko na mnie gapia tzn na brzuch i zadowoleni ze im sie udalo usiasc poszlam na tyl do domu pol godziny jazda znowu a ludzi w tramwaju na drugim przystanku weszlo tyle ze na metr kwadratowy chyba z 10 osob koniec nie jade juz sama do miasta bo bezczelnosc mocherow nie zna granic!!!
ten mega sako jest naprawde wystarczajacy dla doroslej osoby i dzieckatestowalam
no i polecam dokupienie drugiej pufki pod nogi - ja tak zrobilam i teraz mi wygodniej
![]()
Kobieto leż plackiem, oszczędzaj się i nigdzie nie chodź!!!No i sie nie stresuj, ja wiem jak to jest bo w domu i ja sie denerwuję, wszystko mnie wkurza ale czas poluzować
Hmmm a może Ci czop odpadł??? Bo skoro ten sluz miał takie zabrwienie to może byc czop.
Trzymajcie kciuki za mojego tate dzis ma zabieg w ostatniej chwili to robia debile nie chcieli go przyjac we wtorek a blagalysmy chyba chcial w lape a mojego T nie bylo ja nie dalam rady dojechac bo to bardzo daleko a moja mama nie umie takich rzeczy zalatwiac chociaz kazalam jej dac kase bo co innego nam pozostalo no i dzis jak mama go nakarmila to wszystko mu wylecialo przez szyje na wylot juz ma dziure ale zrobia mu zabieg i bedziemy walczyc o jego kg ciagle mysle ze jakos to bedzie wiec na dupie tu nie usiedze musze sie czyms zajac i polaze troche. Milego dnia pozniej sie odezwe.
No a teraz mozna pojsc zjesc sniadanko :-)
a mam pytanie do MAM wczoraj bylam swiadkiem jak odpadła pępowinka mojemu 12 dniowemu bratankowi .... i chcialam was zapytac jak odpadnie prawda to robi sie wtedy taka jakby dziurka taka ranka i czy ta ranke tez trzeba przemywac dalej spirytusem i czy mozna wogole bo to juz otwarta rana a nie zeschnieta pepowinka a i oczywiscie jak sie nawet obmyje to co dalej o jak sie zalozy na to bodziak czy cos to przeciez moze sie przykleic albo gazik do tej swiezutkiej ranki........... hmm /?>?????????
to sobie klątwę oglądnijno ja nie dotrwalam do filmu, i w sumie dobrze, ze nie ogladalam bo jak szlam spac to gdzies drzwi sie zamknely a ja juz zawalek![]()