ja robiłam sama
A to sie aplikuje na lezaco czy stojaco? Sorry za glupie pytania ale najlepiej sie dowiedziec od kogos doswiadczonego niz z ulotki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja robiłam sama
byle wytrzymać do niedzieli i odstawię Fenoterol... bo to świństwo mnie wykończy
ja chyba w poniedziałek też odstawię bo mam wizytęno jak wy wszystkie fena odstawicie to bedzie niezla jazda !!! wiecie co mnie w poniedzialek tu nie bedzie /jade na koncert do krakowa/ wiec chce wszystkie informacje smsami !!!!!
no jak wy wszystkie fena odstawicie to bedzie niezla jazda !!! wiecie co mnie w poniedzialek tu nie bedzie /jade na koncert do krakowa/ wiec chce wszystkie informacje smsami !!!!!
mea a na jaki/czyj koncert jedziesz?????
A mnie dzisiaj a właściwie wczoraj wieczór dopadł ból gardła . Może nie jest jakiś bardzo straszny, ale na tyle, ze uprzykrza mi życie. Na migdałach mam jakieś białe wysięki. Nie wiem czy dobrze robię, ale psikam do Bioparoxem- taki wziewny antybiotyk. Pisze, ze w ciąży można go brać, bo nie przenika do krwiobiegu. Mam nadzieję, że mi pomoże i nie zaszkodzi, bo nie chciałabym brać nic mocniejszego. No i jeszcze robię płukanki z wody z solą. Mam już gotową płukankę z apteki- szałwia na wyciągu z alkoholu, ale pisze, że w ciąży raczej nie wskazana (pewnie przez ten alkohol), więc wolę tego nie brać.
Czy któraś z was brała w ciąży Bioparox na gardło/ migdałki i czy to pomogło?????
Idę oglądać Ostry Dyżur. Ale będę zaglądać na reklamach
mój mąż ma na to inny sposóbmoj gin go kolezance przepisywal ... ponoc jest dobry na migdalkowe dolegliwosci