reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
eeee nie jade do mamy bo jej nie ma ... nie to nie ... pojade w piatek ... a i dobrze bo jakos nie chce mi sie z domu ruszac !! tam jest zimno, ciemno i ponuro ...

ja jakos brzydliwa nie jestem bo juz rozne dramaty widziałam w pracy ale na ta cesarke patrzec nie moge moze to przez ciaze:eek:
Jak dla mnie słaby filmik jakościowo. Widziałam niedawno z cc bardzo dokładny. Fakt, niezbyt ciekawie to wygląda, ale ja wolę wiedzieć na czym stoję w razie czego.

różnie to bywa..
jak sie karmi to faktycznei moze przyjsc pozniej..
to pewnie tak niespodziewajka bedzie jak ten pierwszy raz gdy ciocia nadjechała.. :-D
jesli ktorakolwiek to pamieta jeszcze :-D
Ja pamiętam:-) Miałam niecałe 12 lat i pamiętam, że nie wiedziałam jak mamie o tym powiedzieć, bardzo się krępowałam;-)

a ja sobie pospałam... dalej mnie ząb boli, chyba muszę odwiedzić dentystę :dry:
powiedzcie mi jak to jest ze znieczuleniem u dentysty? chyba można brać? :confused:

to mi sie płodne zaczęły 4 kwietnia i tego 4 popłynęliśmy.. :-D
po wszystkim tak lezymy a ja taki wyskok
'przecież mi się plodne zaczęły' :O:O:szok::szok::szok::szok::szok:
choć i tak bylam świecie przekonana że nic z tego nie wyjdzie..
a tu niespodzianka :-D
to mine miałam wtedy prawie taka jak wtedy gdy pierwszy raz poczułam kopniaka takie mocnego ..
matko jaka scena.. poszłam się kapaći przyszła gorąca woda a ja sie akurat smyrałam po brzuszku.. a tu takie klup, klup.. walnelam prysznicem poryczalam sie i taka naga do pokoju cisne do Bartka.. :-D taki mial prezent na urodziny :)
7 sierpnia se to było :-D
Moja Myszka pierwszego potrójnego kopniaczka zapodała w urodziny teściowej:-p

reklama
Do góry