to ustalmy jeszcze ktora jest z kiedy ... ja z 6 marca
ja z 21 marca:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ustalmy jeszcze ktora jest z kiedy ... ja z 6 marca
Jak dla mnie słaby filmik jakościowo. Widziałam niedawno z cc bardzo dokładny. Fakt, niezbyt ciekawie to wygląda, ale ja wolę wiedzieć na czym stoję w razie czego.ja jakos brzydliwa nie jestem bo juz rozne dramaty widziałam w pracy ale na ta cesarke patrzec nie moge moze to przez ciaze
Ja pamiętam:-) Miałam niecałe 12 lat i pamiętam, że nie wiedziałam jak mamie o tym powiedzieć, bardzo się krępowałam;-)różnie to bywa..
jak sie karmi to faktycznei moze przyjsc pozniej..
to pewnie tak niespodziewajka bedzie jak ten pierwszy raz gdy ciocia nadjechała..
jesli ktorakolwiek to pamieta jeszcze
A do mnie dziś facio od łóżeczka dzwonił, jutro ma być:-)a ja zamowilam wlasnie materacyk i komplet poscieli na allegro mam nadzieje ze bedzie ok.... w sumie moja kumpela tam kupowala i wszystko bylo w porzadku
jakos mi sie nastroj poprawil,,, tak troszeczke
Moja Myszka pierwszego potrójnego kopniaczka zapodała w urodziny teściowejto mi sie płodne zaczęły 4 kwietnia i tego 4 popłynęliśmy..
po wszystkim tak lezymy a ja taki wyskok
'przecież mi się plodne zaczęły' :O:O
choć i tak bylam świecie przekonana że nic z tego nie wyjdzie..
a tu niespodzianka
to mine miałam wtedy prawie taka jak wtedy gdy pierwszy raz poczułam kopniaka takie mocnego ..
matko jaka scena.. poszłam się kapaći przyszła gorąca woda a ja sie akurat smyrałam po brzuszku.. a tu takie klup, klup.. walnelam prysznicem poryczalam sie i taka naga do pokoju cisne do Bartka.. taki mial prezent na urodziny
7 sierpnia se to było
a ja sobie pospałam... dalej mnie ząb boli, chyba muszę odwiedzić dentystę
powiedzcie mi jak to jest ze znieczuleniem u dentysty? chyba można brać?
Filipek bardzo mi się podoba:-)Myslimy caly czas i mamy dylemat Poki co w gre wchodzi Szymon, Dominik, Alex i Filip ale nie umiem sie jeszcze do konca zdecydowac .
Ot tak czułaś, że to boy, czy miałaś jakieś powody swoje?:-)no dzidzia mi wycięła numer była 2 razy potwierdzana dziewczynka a na ostatnim usg w szpitalu dorodne jajka się pokazały... czyli moja intuicja mnie nie zawiodła bo od początku czułam, że to chłopak.