reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A ja tak czytam o tych szpitalach i wlasnie uswiadomilam sobie ze ja sama niewiem gdzie mam zamiar rodzic ahhahahah! Chyba czas sie zorientowac troche w tym temacie !

reklama
wika nie chodzi o to co napisałaś, ale w jaki sposób (cyt. nie wiem jak możesz tam rodzić), jakbym świadomie narażała siebie i dziecko, tak to odebrałam. Ja też nie mam powodu nie wierzyć swoim koleżankom. Co do brudu to piszę to, co widziałam na własne oczy. Widać, że nie jest to wszystko nowe, ale żeby brud raził po oczach to nie powiem. O przyjęciach wiem od położnej, która pracuje na trakcie, lubartowska nie odsyła (nawet jak jest tłok), stąd konieczność leżenia kilka godzin na korytarzu. Oby utrzymali taką decyzję. Nie zamierzam więcej ciągnąć tego tematu, bo pozostałe dziewczyny nie muszą być tego świadkiem, bo ich to nie dotyczy (poza mataką, która też zamierza rodzić na lubartowskiej). Tylko zanim napiszesz kolejną taką opinię, to sprawdź sama czy tam faktycznie tak jest, bo niezawsze te zasłyszane opinie są obiektywne i nie chodzi tu o kłamanie tylko oczekiwania rodzących (każda ma inne).

No sorry jezeli napisalam to w taki sposob no niechodzilo mi dokladnie o to ze jak mozesz tam rodzic napisalam tak odrazu po telefonie bratowej .... bo byla przerazona ,,,,tym co zobaczyla a ja .... ja tez nie raz tam bylam ale no nigdy na porodowce ,,,, ale jak bylam tam to zawsze tam bylo beznajdziejnie ... ale to moje zdanie i juz dobra koniec tematu bo wlasnie dziewczyny ktore nie sa z lublina nie dotyczy to ich wiec luzik :tak: koniec tematu ...

No więc wziełam prysznic/kąpiel i co? I jeszcze gorzej, młody do tego zrobił się nerwowy i strasznie mocne kopniaki strzela. Brzuch juz caly czas jest twardy:( Oddechu nie moge złapać w ogole;/
Czekam na męża do 18 i sru na IP, takie stany nie są normalne raczej ;/
moze sie zdenerwowal na ciepla wode, moja dzidka nie lubi, wkurza sie tez jak pije gorace

No więc wziełam prysznic/kąpiel i co? I jeszcze gorzej, młody do tego zrobił się nerwowy i strasznie mocne kopniaki strzela. Brzuch juz caly czas jest twardy:( Oddechu nie moge złapać w ogole;/

U mnie dzieki Bogu przeszlo a byla jeszcze bratowa i uspokoila ze prawdopodobnie macica sobie cwiczy dosc intensywnie przed wielkim dniem ale jak sie powtorzy jedziemy na KTG aby sprawdzic !Narazie cisza :)A maly niezle sie rusza wiec jest spoko!

Ale tobie to ja bym radzila do szpitala juz leciec i do 18 nie czekac ! Jak nie przechodzi i nasila sie po cieplej wodzie to cos jest nie tak ! Oby nie zaczela ci sie akcja porodowa ! :shocked2:

JEDZ JAK NAJSZYBCIEJ NA IP BO JAK po kapieli gorzej to lepiej to sprawdzic

A ja tak czytam o tych szpitalach i wlasnie uswiadomilam sobie ze ja sama niewiem gdzie mam zamiar rodzic ahhahahah! Chyba czas sie zorientowac troche w tym temacie !

hehe lepiej sie nie orietuj bo zdania sa rozne haha:-D i tak bedziesz miala metlik w glowie :-)

reklama
Do góry