reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Helloł!!
Ale sie tu wywiazala dyskusja;-):tak::-D:-D:-D to ja wam zapodam przyklad cora mojej kuzynki ma 13lat i spi z mama-bo ja w pore nie oduczyli:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dagmar zaciskaj uda-ciesze sie, ze nie jest zle:sorry2::sorry2:
Ja po wczorajszej wizycie probuje lezec ale jakos mnie nosi:-:)-( jeszcze auwazylam, ze od wczoraj mi brzuch odpadl-wydladam jak w 6m-cu:-:)-( i do tego cala noc mialam twardy-teraz tez co sie zaczyna dziac, jeszcze jestem sama to znowu mam po nocy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

oj laska ty tez masz do konca roku dotrwac !!! spokojnie !!

Kopciuszku, nic sie nie martw jak szyjka trzyma to najwazniejsze. Ja mysle, ze na tym etapie ciazy na jakim jestesmy to juz wiele zwiastunow moze sie pokazac i trzeba do tego wszystkiego ze spokojem podejsc. Jak learze mowia, zeby lezec to trzeba lezec, jak myc podlogi, zeby porod przyspieszyc to myc podlogi. Teraz juz nam i tak trudno sie forsowac, bo brzuchy ciezkie i same nie wydalamy.
A ten Gynalgyn to profilaktycznie?
A nie podpytalas gina o ta szyjke czasem? Pewnie Ci sie zapomnialo w przyplywie wrazen i stresiku?

Witajta z wieczora
Ja po parku, dziecko wygonione, teraz lepi z plasteliny ogrod. Kochany jest. Mz przed TV a ja nadrobilam.
Nie trzeba bylo najpierw zelazka kupic a w drugiej kolejnosci deski?:rofl2: Prasowac zawsze mozna na stole wylozonym kocem i przescieradlem np:-p
Tak robiliśmy jak nasi współlokatorzy mieli zelazko. Ale teraz mój się uparł że bez deski ani rusz a skoro to on ma prasowac, to ja się grzecznie podporzadkowalam. Skoro uwaza ze jest mu niezbedna....

reklama
Do góry